Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vazzeg
szerinted miért írom mindig hogy az xr4 a király?
estem én avval már annyit hogy ha fele annyit estem volna már az is sok lenne és igazándiból nagy kár sosem volt
egy 5ezer ft-os fejidom ami annyira károsodott hogy hasznavehetetlen lett(3. ütősebb bukta után)
amúgy egyszer próbáld ki a dolgot és vagy megtetszik vagy nem
cikizni meg nem cikizünk senkit, max elküldünk, hogy vegyél csoppert bázzeg
Csak a bálna túrára mész?Amúgy ha inkább velünk jönnél túrázni jobban járnál mert a mi brigádunk garantáltan full hülyékből áll így a jó kedv garantált Idén head set-es cb-kel fogunk menni,hogy menetközben is tudjunk pofázni
Jó kis túrák lehetnek, de én még mindig azt mondom, hogy az megy ilyenre, aki nem szereti a családját / ha van /

Egyre jobban tetszene ez az erdő/mezőjárás is, de nem nekem való Tereptapasztalat zéró, és nem irigyelném magam körül az embereket, mikor esnék kelnék és csak ömlene a számból a szar ....
Aztán mikor cikiznének, akkor menne az összeugatás
Törném a motort, amitől még idegbetegebb lennék, és azt is biztosra veszem, hogy valami rohadt szikla szétcsapná a blokkom
Akkor megölnék mindenkit magam körül, a motort erdővel együtt gyújtanám fel, és mikor meguntam a hazasétát, akkor bevágnám magam valami nagy elé az első gyorsforgalmin
Szóval lehet nem nekem van ez kitalálva, de tetszeni tetszik
Akkor az már igazi Senior brigád
a nagygépeseket ne keverd ide
most is volt olyan aki előtte vette a gépet pár hónappal
pl a dr-es gyereknek hátul volt vagy 30 kiló csomag meg egy bokaficam amit a bejáráson szerzett
meg az életkor sem mellékes, jelentős többsége 40 év felé mozog de van aki 50 feletti
a ténérével tuti szopok jövőre, ezt már most tudom
Nem akarok köpködni senkit abból a Taki féle túra csapatból de volt aki egy kanyart nem tudott bevenni hanem inkább felment a fára tehát ott nem a motorokkal van a baj,hanem azzal hogy ott nagyrésze csak aszfalton motorozik (enduróval)és ha bekerül terepre teljes a káosz.Úgy hogy ott ezek között simán el lehetne lenni még egy 80 as DT vel is
simán elvinnék, ha már ilyen dilis az ember.
aztán az első feljáró után le lenne rajzolva merre talál aszfaltot hazafelé
szerintem itt egy huszár sem akar nősülni mert a szíve már mindnek fogalat
szia a kilométer óra kell nekem... ha még megvan
Venni kéne egy szakadt DT 80at és befizetni a gubát ....
Takinek megnézném a fejét mikor olvassa a típust és még az első 10 befizetőben is benne van Kíváncsi lennék milyen indokkal hagynának itthon
de lesz a márciusi túra is, nem?
legutóbbi túrán arról volt szó hogy lesz meleg kaja
akit érdekel megkérdezi
csomagszállítás nekem simán megérne egy ötöst
20 kiló csomaggal nem faca hegyeket mászni
Szegeden parkolási lehetőséget biztosítunk, majd innen őket és a motorjaikat, csomagjaikat a célterületre kiszállítjuk. A túra folyamán folyamatos vezetést, segítést biztosítunk - de azért alapvetően elvárjuk a problémák önálló megoldását - vagy legalábbis a hozzájuk való pozitív hozzáállást. ;) A szállás hozott sátrakban fog történni, a cuccokat a kisérő autó szállítja az éjszaki sátorhelyekre, de azért csak módjával csomagolj! A táborban közös étkezési lehetőséget biztosítunk. A tankolás önköltséges.

Ami nem totál világos, az a kaja .... lehet csak arra kapsz lehetőséget, hogy a sajátodat megedd a többiekkel :D
Azt gondoltam,hogy nem lehúzós Egyszer érdemes lenne elmenni mert már némelyik videón is sírtam a röhögéstől élőbe még jobb lenne
nem tudom pontosan
de lesz esténként meleg kaja, innivaló, csomagszállítás mittudomén
meg kell kérdezni ha érdekel
nem lehúzós emberke
besztrájkolok és akkor tuti megyek :D
Ez tökjóó! csak az a gáz h nem leszünk otthon...
Hali Ini!
Mi tartozik bele abba a 20.000 ft ba?
ekkor
2 éve voltam végig lehetett csinálni, bár a múlt évi kicsit keményebb volt, de senki sem halt bele
de a mostani sokkal jobb nem kell minden cuccot cipelni
mikor is lesz?
sziasztok
nemtudjátok hol lehet olcson rozsdamentes csövet szerezni?
Sziasztok!
Van egy gyári Husqvarna sportdob eladó! Xr400omon ilyen van! Gyárilag lamellás a belseje, de könnyen átalakítható perforált csövesre. Nem túl nagy méretű de 400-ra tökéletes! Még eladó egy km óra! Xr400-ra van hozzá felfogatás de eredetileg Xl 600-asé. A dob 10.000 Ft, a km óra 4.000 Ft. Mindkettő szép állapotba van.
szöcsketúra2-re még lehet jelentkezni, le tudod tesztelni az elszántságod
az ciki...........