Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kemény...tudom h nincs lehetetlen!
én tuti meg is csinálnám
menj az xr4-el földúton svédbe
még az unokáidnak is mesélni fogod
megmondom az őszintét 600f4i-t akarok :) azaz álmom,,azzal meg ki tudok jönni ide. Svédbe. már voltam motorral, csak sajnos utasként..
vegyél egy sportgépet is
valami bitang ezrest 90es évek elejéről, az xr4-el meg tudsz gyúrni rá
tudok is egyet
:DDDDDDDDDDDDD
Azonnal vetesd el magad egy ilyen értelmes sráccal
Ha meg lányt szülsz, max elhagy
igaz :)
még nem döntöttem el...sajnálom...esküszöm !akarom ezt a stílust is megismerni,,,de a baratom utál miatta...mert nem sport motor..
azert nem adnam el....ha eladod es majd haza jossz vehetsz megint
teljesen igazad van. Csak, ha költeni kéne megint a motorra,nem lenne miből :( muszaly végig csinánom, és lesz motor,benzin,na meg persze felszerelés, mert pl se térdvédőm (még) meg páncél... kölcsön kaptam már, de kell saját. Szóval vannak tervek,ha marad. Nagyon tetszik a stilus amugy, csak időm se volt még sárba menni...csak száraz crosspályára
mert irigyek
dolgozz itthon, legyél egy full unalmas helyen valami gépírónő, aztán minden délután le tudod vezetni a feszültséget
Hagy álljon,de ha hazajössz akkor ott van,rápattansz és mész!
Másra meg hallgass! De ha eldöntötted,akkor meg már tök mindegy mit hadoválok
nem hirtelen, már decemberben rámjött h eladom , mert nem tudom kihasznalni...nincs idöm...külföldön dolgozom, és még 4 hónap mig haza jutok ..kihozni nem tudom. :( sajnos
dehogy utáltam meg :)
csak nekem ő fél éve ha meg van ,abbol 1hetet mentem mert kijöttem külföldre :( és nem tudom kihasznalni...decemberben otthon voltam 3hetet, abbol 1 napot se tudtam menni vele, mert sikeresen bezabaltattam.. meg sajnos nem szereti körülöttem senki hogy én endurozok, és kikészitenek a szövegelésükkel...de amugy nem érdekel h ki mit mond, én életem, ugy alakitom, azzal motorozok amivel én akarok:)
Hmmm....ennyi volt,megutáltad?
mert akarod eladni hirtelen?
mondjuk azért én belenéztem volna.....
6 ezer felé van egy hengerfejtömítés annyit megér a nyugalom
én csak örülök ha nem lett baja a motorodnak...
az is van.Nem láttam még, de a szerelő nem hazudik. Be is volt inditva. _Remélem jó!
ja, ha szar lenne, nem árulnám! motoros vagyok én is, nem hiányzik h valakit "hazavágjon"
hmmm hmm és a kompreszió?
elment a kompresszió,utána felujitattam. Aztan ki lett véve a gyertya úgy hogy nem lett kifjva a helye, igy lett vissza téve...most megnézte a szerelő,kifujta és jó :) pedig azt hittem összekarmolt valamit...
jó mostmár...tudod mi volt a baj? egy kis kosz a gyertyáról...ki lett fujva és ennyi! beszarás...én meg vért izzadtam az idegességtől...