Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem azert csak mert pl kipufogot lehet venni hasznaltat is erted....pl ha papiros lenne nem szolok semmit mert az mas ....ha kesz am dobjal fel videot kivancsi vagyok a hangjara.....elotte milyen dobvolt rajta?
Természetesen. Azért rendeltem ezt Olaszból.
Mi az, hogy "ilyen" gépre
Ezt meg sem hallottam
Nekem megéri. Ezen nem kell barkácsolni, direkt a 2 leömlős verzióhoz készítik.
Vagy ne vegyen senki új alkatrészt régi motorra?
egyböl passzol a gyári leömlöre semmi átlakítás?
Felrakni nem kerül pénzbe
Majd igazítok a karbin, ha muszáj.
Jelenleg 165-ös főfúvóka van benne.
Eddig is nyitott rendszer volt rajta, csak lecseréltem egy gyárira.
Az meg szét volt égve. Ez nem rohad le róla, mert inox.
Most végre az egész rendszer rozsdamentes lesz, mert a gyári leömlői is azok.
fene tudja még mit hoz a jövő :D
aaa....akkor mar XR650L
a jó öreg kalapács mindég itt van a szívünkben bármi is van a picsánk alatt
már most sírok :) szerettem de muszáj volt ezt :(
sztem jó választás, jó motrok drz-k...csak nagyon sárga: aztán majd síni fogsz az xr után meglátod:)
Valakinek már új dobja is van
lehet hogy itt megköveztek :DD de én DRZ-t tervezgetek, viszonylag könnyűek bírják a kínzást és egész olcsó hozzá az alkatrész, legalábbis nekem sokan ezt javasolták!
mit tervezel vételezni helyibe?.)
hát lehet hgoy ellehetett volna adni drágábban, de akkor meg nem bírom ki hogy ne menjek vele :DD aztán ha véletlen adódik valami gixer akkor cseszhetem :\ amilyen szerencsém van tuti hallod :DD
ha nem esik kel vele akko nem gáz...
nalunk 1500 1400 er vittek volna
megeri ilyen gepre zsir uj kipuffot venni?
végül mennyibe lesz mire felrakod a gépre? karbi hozzá lesz állítva?
hát nem, csak az a baj hogy többért már szinte hülyét kell találni hogy elvigyék :\ de most már igazából mindegy :( sajnálom mert megszerettem :\
én elég sok ilyet vásárolok általában minőségi gázokat multkor is felfigyeltem a hópelyhes változatra mert ugyan milyen adalék az amitől a gáz nem dermed? én még nem találkoztam azzzal a változattal szoba hőmérségelten tartsd a palackot és nézd meg jól ki van e tisztítva a gázlámpa fúvóka sokszor az is szivatja az embert
hat biza nem sok erte
na bakker :D nem tudtam bocsi :D meg arra sem számítottam hogy 1óra alatt elviszik, hát amennyit ráköltöttem rohadt olcsón adom, viszont muszáj volt :\ 310ért :\
ilyen hirtelen?....ennyi erolvel cserelhettunk volna mert nekem papiros gep kell mennyiert ment el ha szabad kerdezni?
igen :(