Én csak azért linkeltem be hogy lásd miről van szó,én biztos saját kezűleg vágnám ki egy darab lemezből,mert attól olcsóbban nem lehet megvenni Fogalmam sincs mennyi a szállítás amúgy....
Ez tipikus XR betegsdég,nekem is így volt anno!
Ja amúgy a Honda kereskedésbe meg akartam rendelni,és nem hozta külön a gép,csak ha veszel egy karbit abba benne van
Én a gyári szívató pillangószelepét(már ami maradt belőle)átrajzoltam egy fasza saválló lemezre ,kivágtam és faszán hozzáreszeltem a karbihoz
A Gerecse Motornál kérdezd meg,hátha van nekik......mondjuk külön ezt a lapkát nem biztos hogy eladják.
Amúgy semmi garancia nincs hogy legközelebb nem szippantja be megint. A végleges megoldás ez lenne,vagy csinálsz saját magad egyet alu lemezből......komplettem az egész fojtó szelepet lyukakkal,nem pedig csappantyúval,ahogy a gyárin van. Ha sikerül megoldanod,és már össze felé szereled,akkor menetrögzítőt rakjál a kis csavarokra! Ezzel a megoldással örök élet +1év
Helló!
Lépj vissza vissza a Január 24. 14:49-es hozzászóláshoz ott egy srác felújíttó szettet árul újonnan xr 400 karburátorhoz,ha az esetleg jó neked.
Xr600 on-volt hátsó lábtartó?
http://www.kepesmotor.hu/honda...
Talán így: szelepállító kupak
Lehet érdekel pár embert... szelepfedélbe szelepállító kupak
http://www.robogowebshop.hu/mo...*1-menettel-i-ho01
Az árán meg is látszik.
Ha van olyan, mint a TT350, akkor fasza gép.
De szerintem van.
inkább megcsinálom 10ft ból
Köszönöm az ötletet
azt mondta kb 100pénz
Megrendelem ez tuti nem fog letörni.
annyira nem is olyan vészes az ára ezért a kis lemezdarabért
csak 2dollár a szállítás?
Ja amúgy a Honda kereskedésbe meg akartam rendelni,és nem hozta külön a gép,csak ha veszel egy karbit abba benne van
Én a gyári szívató pillangószelepét(már ami maradt belőle)átrajzoltam egy fasza saválló lemezre ,kivágtam és faszán hozzáreszeltem a karbihoz
Amúgy semmi garancia nincs hogy legközelebb nem szippantja be megint. A végleges megoldás ez lenne,vagy csinálsz saját magad egyet alu lemezből......komplettem az egész fojtó szelepet lyukakkal,nem pedig csappantyúval,ahogy a gyárin van. Ha sikerül megoldanod,és már össze felé szereled,akkor menetrögzítőt rakjál a kis csavarokra! Ezzel a megoldással örök élet +1év
Felraktam pontosan milyen alkatrészre gondoltan.
Ez letört a karbiból beszívta a motor és ............
Lépj vissza vissza a Január 24. 14:49-es hozzászóláshoz ott egy srác felújíttó szettet árul újonnan xr 400 karburátorhoz,ha az esetleg jó neked.