Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi Colt még nem is figyeltem erre ..
Sziasztok
Xr600 on-volt hátsó lábtartó?
http://www.kepesmotor.hu/honda...
A szmájlik után van egy olyan hogy link,arra katt,majd beilleszted a linket,utána a szöveget amit akarsz,és kész
Ezt hogy csináltad?
Még mindig nem jó
Talán így: szelepállító kupak
Üdv mindenkinek
Lehet érdekel pár embert... szelepfedélbe szelepállító kupak
http://www.robogowebshop.hu/mo...*1-menettel-i-ho01
Konkrétan nincs, de csak jókat hallottam róla.
Az árán meg is látszik.
Ha van olyan, mint a TT350, akkor fasza gép.
De szerintem van.
Sziasztok! Valakinek van tapasztalata vagy véleménye Suzuki Dr 350-ről!
Örülök neki,használd egészséggel!
Szia ..jó lett a fékolaj fedél és tetszik is.....
értem :) hát igen inkább kp kellene :D Koogabennel meg felvettem már a kapcsolatot :D
Ez igaz!
inkább megcsinálom 10ft ból
Köszönöm az ötletet
en csak cserelni tudnak de meg nincs kesz a gep se es ahogy latom neked inkabb penz kell .....nyugodtan add el Koogabennak
Én csak azért linkeltem be hogy lásd miről van szó,én biztos saját kezűleg vágnám ki egy darab lemezből,mert attól olcsóbban nem lehet megvenni Fogalmam sincs mennyi a szállítás amúgy....
Én is néztem a Hondánál komplett karbi házat tud adni de az nagyon sok pénz.
azt mondta kb 100pénz
Köszönöm
Megrendelem ez tuti nem fog letörni.
annyira nem is olyan vészes az ára ezért a kis lemezdarabért
csak 2dollár a szállítás?
Ez tipikus XR betegsdég,nekem is így volt anno!
Ja amúgy a Honda kereskedésbe meg akartam rendelni,és nem hozta külön a gép,csak ha veszel egy karbit abba benne van
Én a gyári szívató pillangószelepét(már ami maradt belőle)átrajzoltam egy fasza saválló lemezre ,kivágtam és faszán hozzáreszeltem a karbihoz
A Gerecse Motornál kérdezd meg,hátha van nekik......mondjuk külön ezt a lapkát nem biztos hogy eladják.
Amúgy semmi garancia nincs hogy legközelebb nem szippantja be megint. A végleges megoldás ez lenne,vagy csinálsz saját magad egyet alu lemezből......komplettem az egész fojtó szelepet lyukakkal,nem pedig csappantyúval,ahogy a gyárin van. Ha sikerül megoldanod,és már össze felé szereled,akkor menetrögzítőt rakjál a kis csavarokra! Ezzel a megoldással örök élet +1év
Köszi
Felraktam pontosan milyen alkatrészre gondoltan.
Ilyen alkatrészre gondoltam.Nem nagyon találtam sehol
Ez letört a karbiból beszívta a motor és ............
lord33r@gmail.com :)
Helló!
Lépj vissza vissza a Január 24. 14:49-es hozzászóláshoz ott egy srác felújíttó szettet árul újonnan xr 400 karburátorhoz,ha az esetleg jó neked.
Dobj már egy mailcímet!