Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szívesen
nem ez XR vaz
az nekem sincs meg :D nem bírta ki az idő vas fogát a zipzar :D így inkább levettem :D
Oké,Köszi szépen
A Husqvarnát megveszi a KTM hétvégén!
A 2000 stimmel de S nélkül
Brigéciollal,majd mosószeres vízzel mosd át. Brigéciolból D3-ast vegyél(narancs kupakos),az S2000(citrom kupakos)-es xart sem ér!
ha hiszitek ha nem fillérekért veszik ezeket olaszba .......
A brigéció jó ötlet a mosószeres vízet már javasolták megpróbálom majd először azzal vödörbe aztán ha kevés akkor kap egy kis brigéciót
Veszel egy mosógépet direkt erre a célra
Ismerős, vizet facsart az xl csomagtartójából, az xren meg megfolytott. 10 percet birt, azt mondta marad a robogónál
Be nem tenném gépbe. Jó szaga lenne utána a mosógépnek.
Fölösleges plussz teher.
Úgy sem mernek felülni mögém
Asszonyt egyszer vittem pár 100 métert, aztán leszállt és hazagyalogolt. Pedig visszafogtam magam.
Jó tömény mosogatószeres oldatban szoktam. Vagy próbáld meg motormosó folyadékkal. Brigeciol, vagy valami olcsóbb, ami oldja az olajat. A lényeg, hogy ne benzinnel, vagy hasonló erősségű oldószerrel, mert összekapja a szivacsot.
Nincs kisebb kiszerelés, estleg mosogép?
Pedig jó ha van :D
Sziasztok!
Ma vettem a domiba Twin Air légszűrőt és arra lennék kíváncsi,hogy ki mivel tisztítja a szivacs légszűrőt mert benzinnel nem ajánlott,viszont egy normális légszűrő tisztíttó folyadék 5 literes kiszerelésbe több mint 12.000 ft ami szerintem aranyárban van
Az enyémhez is van, olaszban két személyre volt vizsgáztatva. Csak nem rakom fel.
Értem,csak azért néztem hogy nem xl600 ra van xr idomok rakva?
Cseréld ki dominátor karbira!
Jó ajánlat! Szerintem nem így akarta kiírni
Haveromnak letört simán leköszörülte és semmit nem lehetett észrevenni!
nincs valakinek veletlenul az a taska ami XR-en szokott lenni hatso sarhanyon?
lattam mar en is XR-en
Szívesen!