Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

IGEN.
De nikasilos!
Enyém is az. 88-90-ig. Előtte és utána készült acélperselyes hengerrel.
De ezt már milliószor megtárgyaltuk itt.
Az xr 400-ba lesz a 10W40-es Motul? Jó lesz az nyáron? Én ma vettem meg boltban a Motul 3000-et, 20W50-es. 4L volt 11990Ft.
Szia,

én eddig az IRIS láncról csak rosszat hallottam, én csak az alapján tudom mondani hogy nem ajánlom (én sem mertem venni).

EK láncot nyugodtan vehetsz, nekem nagyon bejött, tovább bírta minimum fél évvel mint a DID.
Sziasztok!
Az O gyűrűs 520 as Iris láncról van valakinek tapasztalata?
Hozd akkor át a tömités készletet és még akkor vasárnap ki tudsz jönni te is
én legutóbb rendeltem 15 liter olajat meg 7 szűrőt
Megjött a szeretet csomag
Sziasztok
Én itt szoktam venni olajat!
http://parilla.hu/index.php?pa...
Szerintem nincs rossz árban,az olaj,de a mosó sem!
Motoair Levegőszűrő olaj:2.300 Ft

Motoair Légszűrőmosó folyadék:4.900 Ft
a spay nem az igazi, én is nézegettem olyant
ez a q8 meg szerintem tök faca, ha összenyomom a krémes kezeim olyan 5-6 centikre kinyúlnak az olaj "szálacskák"
a régieket 2t olajjal kenegettem azon se ment át semmi, csak sűrűbben kellett
Én viszont jártam úgy a régi szivacsomnál,hogy át ment egy kis por mondjuk az annak a is köszönhető,hogy spray-s olajzót használtam ami azért annyira nem tudja jól átitatni a szivacsot és ezt a hibát nem szeretném elkövetni ezért vettem ezt a jobb minőségű szivacsot amit most már nem spray-vel fogok olajozni
nekem bőven elég mindkettő nem vagyok maximalista
ettől jobb nekem nem kell
3 napos poros murva után ilyen volt a szivacs, de a belső fele pormentes volt:
Az a helyzet Ini,hogy a benzines mosás az felejtős inkább én maradok a brigéciónál.Az 1700 ft os Q8 légszűrő olaj meg szerintem elég gyenge minőség.Én inkább a Putoline-ra szavaznék azt sokan dicsérik az most 3000 ft körül van ami nem olyan vészes.
4800 ft
egy flakon légszűrőolaj 1700(nálunk ennyiért van a q8, lehet máshol olcsóbb)
ez 6500ft
ha benzinbe mosod az évi max 5 liter(ennyit már sok-sok mosás)
így már 8500ft
évi 8500ft nem összeg
ha csak 5000km motorozol akkor a benzin 120-150 ezer ft
szóval nem tökmindegy már az a 8500?
aztán egy év alatt nem esik széjjel a szivacs kettőt simán kibír
mondjuk nekem már a 3. évad megvolt és még nem látni át rajta

én sóher módon mosom:
2 db 2 literes flakon mosószer
az egyikben kimosom(ez a retkes)
a másikban kiöblítem(itt már alig van por benne)
a retkest ülepítem, a másikat teafilteren átszűröm
amikor a retkes nagyon retkes(a sok olajtól már nyúlós) akkor félreteszem bicikliláncot mosni és az eddigi tiszta lesz a "retkes"
és új flakont bontok ami ugye tiszta
kb 2 liter/év úgy hogy szoktam néha más légszűrőket is mosogatni
van még 2db 2 literes flakonom a jóféléből utána visszatérek a benzinre
K&N-t nem szabad terepre venni, ahogy írod, nem bírja a port.
Most már így utólag bele gondolva jobban megéri K&N légszűrőt venni Igaz,hogy az 10.000 ft a Twin air meg 4800 ft de a K&N -hez olcsóbb az olajzó és tisztíttó szett és többet kibír mint a szivacs.Csak azt nem tudom,hogy K&N mennyire birná a nagy port mert azt én úgy tudom inkább közútra tervezték,de ha tévedek javítsatok ki
ja és 18ezer egy 5literes kanna szóval nem is olyan drága a légszűrőmosó
régen mindig benzinbe mostam, pár évente úgy is ajánlott másik szivacsot venni, úgy is megeszi a fene
most evvel mosom
de szerintem ez is eszi a szivacsot, mert kitágul tőle, de legalább kipotyognak a homokszemek könnyebben
szerencsére az xr4 hez mindenhol kapni szivacsot és nem is olyan drága
A hengerpersely megy öntöttvas alumínium Nikasil bevont
Én ebből gondolom http://www.xr-italia.com/node/...
la camicia del cilindro passa da ghisa ad alluminio con riporto al Nikasil
Ugy tudom egyik se nikasilos....91-tol hatul tarcsasak amugy szerintem mind ugyan az
http://www.kepesmotor.hu/honda... Mármint ez Nicasilos lehet? jobbak az újabbak? 92-93 mint az öregebbek?vagy egyformák
minek mennyi az ara es mi nicasilos?
Mennyi lehet ennek a reális ára?Ez nikasilos lehet?
en meg hajszoltam labtartot meg is asszonyt tudjam vinni itt ott de csak XL-est sikerult szerezni de nem passzolt rendesen igy baloldalt gyorskotozovel volt felrakva meg be volt akasztva a segedvazba....de mikor vittem havert haza mert a o gepet vitte szerelohoz haza fele megteptem a szarvat a gepnek es elhagytam a baloldalit