TIGER-XR6,Koogaben ha érdekel még titeket akkor állhat az üzlet, ma mégsem jönnek érte max jövőhétvégén ha még meglesz :) gondoltam nektek szólok először :)
ktm-et a büdös élebe nem vennék csak ha milliomos lennék :DD lehet hogy nem a legjobbak de olcsó a fenntartásuk és kb az a teljesítmény azért megvan bennük ami nekem elég. lehet hogy yamaha vagy kawa lesz belőle. mivel szereléshez sajnos nem értek meg eszközöm sincs hozzá, így nálam sajna ez egy kompromisszum :\
ha kínait veszel akkor az árra
az hogy mi van ráírva tökmindegy
ami nekem van az 1000w-os ami sógornak volt az 500w-os aztán nemigen van különbség
ráadásul a 20w-os led fényszóró jobban világít tőle(bár az vagy 15 pénz volt)
a rendes lámpákhoz nem értek nem fogok tizenezrekért(vagy még többért) venni soha
hát nekem nagyon tetszett és szívemhez nőtt a kis XR de még1x nem merném bevállalni :\ így valszeg DRZ lesz a kiszemelt, bár ez változhat, de jó és viszonylag költségmentes motornak mondják :)
ezért kell több motor
egy motor nem motor, mert olyan kompromisszumokra kényszerít amit hosszú távon nem tud az ember elviselni
az optimális mennyiség a 3 vagy több, de inkább több
okés :D bár elvileg jönnek holnap utánfutóval pénzzel együtt, jó gyorsan elviszik, gondolom nem szar motort jó áron adok :D de ha valamiért mégsem akkor írok :)
Figyelj ha valami alkatrész kell szólj mert nekem van pár cuccom 125-öshöz! henger is van dugó abba is szar de még furható bőven! ha jól emlékszem főtengely is rejlik valahol!
Egy Arrow dob, de nem XR-re készült, mert úgy kellett ráerőltetni és az alsó felfogatási pont sem stimmelt. Szerintem NX650-é lehetett.
Videót majd készítek, még nem tudom mikor lesz időm felszerelni.
Ilyet nem találtam volna használtban. Kevés olyan gyártó van, amelyik a 88-90-ig gyártott XR600-hoz készít dobot.
Nincs véletlenül valakinek egy xr 400 karbi megbontva?