Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello
Nincs véletlenül valakinek egy xr 400 karbi megbontva?
TIGER-XR6,Koogaben ha érdekel még titeket akkor állhat az üzlet, ma mégsem jönnek érte max jövőhétvégén ha még meglesz :) gondoltam nektek szólok először :)
ktm-et a büdös élebe nem vennék csak ha milliomos lennék :DD lehet hogy nem a legjobbak de olcsó a fenntartásuk és kb az a teljesítmény azért megvan bennük ami nekem elég. lehet hogy yamaha vagy kawa lesz belőle. mivel szereléshez sajnos nem értek meg eszközöm sincs hozzá, így nálam sajna ez egy kompromisszum :\
miért drz?
szart a fosra?
akkor már inkább egy faca ktm 10éves részletre
ha kínait veszel akkor az árra
az hogy mi van ráírva tökmindegy
ami nekem van az 1000w-os ami sógornak volt az 500w-os aztán nemigen van különbség
ráadásul a 20w-os led fényszóró jobban világít tőle(bár az vagy 15 pénz volt)
a rendes lámpákhoz nem értek nem fogok tizenezrekért(vagy még többért) venni soha
hát az lehet :D nagyon bírtam ezt a bivaly teljesítményt, csak nagyon sokba lett :\
Na akkor majd a nyomaték hiányozni fog
Te Ini mire kell oda figyelni mikor az ember cree lámpát vesz?Watt szám vagy a lumen nagysága?
hát nekem nagyon tetszett és szívemhez nőtt a kis XR de még1x nem merném bevállalni :\ így valszeg DRZ lesz a kiszemelt, bár ez változhat, de jó és viszonylag költségmentes motornak mondják :)
Ebben igazad van csak az a baj,hogy annyira nem mozgat már a motorozás
ezért kell több motor
egy motor nem motor, mert olyan kompromisszumokra kényszerít amit hosszú távon nem tud az ember elviselni
az optimális mennyiség a 3 vagy több, de inkább több
Hát a gyári futóművével nem is az igazi terepen
nekem nem tűnt olyan kimondott terepgépnek az a domi
bár a ténérétől valamennyivel könnyebb
Mondjuk egy dominátort
gondolom egy mig29-est
az xr után mit is vehetne az ember ami jobb
Mit veszel helyette?
en nem....csak rosszul fejeztem ki magam
Ne idegeskedj
okés :D bár elvileg jönnek holnap utánfutóval pénzzel együtt, jó gyorsan elviszik, gondolom nem szar motort jó áron adok :D de ha valamiért mégsem akkor írok :)
na ugy gondoltam
Nebassz! Ha szólsz még énis megvettem volna! Rendszámos xr az álmom! Ha nem viszik el írjmárrám
Figyelj ha valami alkatrész kell szólj mert nekem van pár cuccom 125-öshöz! henger is van dugó abba is szar de még furható bőven! ha jól emlékszem főtengely is rejlik valahol!
Hát pontosabban szólva, nem ágazik ketté, hanem két külön cső van végig, egymástól függetlenül.
ja tenyleg itt kette agazik a leomlo azt elfelejtettem....tenyleg nehez igy talani dobot
Egy Arrow dob, de nem XR-re készült, mert úgy kellett ráerőltetni és az alsó felfogatási pont sem stimmelt. Szerintem NX650-é lehetett.
Videót majd készítek, még nem tudom mikor lesz időm felszerelni.
Ilyet nem találtam volna használtban. Kevés olyan gyártó van, amelyik a 88-90-ig gyártott XR600-hoz készít dobot.