Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

250es már etz-ben is elég jó volt
ha normális benzint árulnának még tetszene is a dolog, régen szerettem a 2t füstöt, az iskolában mindig azt vártuk mikor nyírják a füvet a parkban és mentünk szünetben szimatolni
tudat alatt már akkor motoros voltam
de a mostani 2t füst már nem tetszik, forog a gyomrom tőle
Elírta mocis tartós nőket akart írni
azert szerintem 10 litert siman bevagja....Xr meg ehetett neked 8 9 litert de ebbe olaj is kell azt ne feledd ....amugy grat. hozza
tartós nő nem jó, nekem olyan van 16 éve(ennyi ideje van papír róla) de elcseszett a háztól legalább 10 motor árát
befektetésnek a motor sem az igazi de a nő még rosszabb
akkor gondoltam
Kezdenek egyre népszerűbbek lenni 2T endurók pedig pár éve le se szarták őket
nem volt még időm kipróbálni sajna,csak a cserénél egy pár kör erejéig,most van egy kis időm most megnézegetem kicsit,milyen, ha már vannak tapasztalatok megosztom:)
de van azért erő benne alul ,power felett meg egész igéreteset lép :)
Szia
És milyen a crm250? mennyire lehet használni alacsony fordulaton?
Crm250 és xr600 között gondolkodom .
sajnos vagy nem engem ez mozgat:) lehet kezd az agyamra menni kéne már valami tartós nő aki helyre rakja a búrám lehet:D de én mindig a kis rozsdás xl emel álmodok
Szép jó reggelt!
már hajnalban motorozunk?
köszi,persze itt leszek:)
dehogy vágok majd ha már a leömlöre lesz igazítva
Grat az új géphez,én is mindig vágytam egy ilyen crm-re
Azért maradj tt az XR,fórumon,én szívesen olvasok a Crm-ről is
nem fogja,amúgy az XR en megvoltam lepődve, hogy milyen sokat evett, valahogy a másik XR em jóval kevesebbet kajált,lehet a nagyobb henger is közrejátszott,meg elég nagy fúvóka volt benne ahogy néztem
igy kicsit fura....masteronnak igaza van....vagj le a csobol
megeszi a fejed
hát ja csak az a baj h régi 4t ben azért általában gyári a vez tengely ,feszítő meg csomó motyó,mert nemnagyon cserélgetik, 2t ben meg azért a kopó dolgok már voltak cserélni,na persze sok minden múlik a motor előéletén, szinte minden azon múlik,lehet jó egy régi 4t is meg 2t is,meg lehet szar is, ez nem az ütemek számán múlik maradjunk ennyiben,remélem ez a crm jobban bejön
áá ez nem kihegyezett gép, ennek nem kéne szétesnie egyből
még nem volt tesztelve talán jövő héten lesz kész de ez még korai lenne .. 15 péz volt vaterárol
Honnan és mennyibe szerváltad az akra dobot mocis? jól szól?
Köszönöm főnök
az öreg 4t vel nincs semmi baj szart fogtál ki..... amit nyilván az ára is tükrözött mindkettönek megvan a varázsa 2tnek is meg 4t nek is a rég az a 2t ben is régi
csak sűrűn jön a kis gond
bár ha nem trehánykodod el a szervizeket örökké élni fog