Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia! És a 625 sxc nem jön be?Az xr650-hez miben jobb rosszabb?Rezgés mennyire zavaró,önindító gondolom azért jó..
Ha nem titok megkérdezhetem merre laksz és az alföldi brigád melyik részről való?
Mert már a múltkor is felfigyeltem, hogy a Túrkevei kötött talajról beszéltél. Arra fele sokat szoktam járni...
Kösz de én nem járok kocsmába mert amit én szeretek azt nem ott árulják Amúgy 3 ba mentünk be de nincs nekem ezzel bajom mert én nem vagyok ellene.A bulihoz ez is hozzá tartozik csak ne töltsünk ott egy teljes napot
Nem is voltunk kocsmába. Egyszer gyere el velünk az alföldi brigáddal. Akkor megtudod milyen az. Vagy a Sercingerék is kaptak egy kis ízelítőt.
Egyébként összesen a 3 nap alatt bementünk 1-be.
Értem Most beszéltem a Yamahás barátoddal és kell neki a vezlánc Köszönöm a közben járásodat Jövök neked 1-el
Majd a kocsmák kihagyásával időt spórolunk
az túl sok nap, már részleteztem miért
esetenként 1-1 péntek a max ami kimaradhat
bár ha beindul a meló havi 3 melós szombat simán befigyel majd
Meg azt a még 2-3 napot amennyivel hosszabb lesz.
Ha úgy indulunk mint tavaly akkor lesz 1 hét abból.
Szia!
Nincs mert eladtam, bár ne tettem volna. Amire megcsináltam magamnak olyanra, hogy tetszett akkor jött egy bogár és mennie kellett. Feltettem hirdetni de másnap már nem volt meg.
Aki megvette itt árulta a mikuni karbit róla.
Akkor ott a helyed a túrán 2-3 nap szabit csak ki tudsz venni
Correnti neked megvan még a 650-es?
megfelelő társaság nélkül egy idő után unalmas a dolog
mert vagy állatok vannak, vagy annyira mimózák hogy ha van egy kis por/sár akkor már inkább hazamennek

én meg inkább olyan mászkálós nyugis dolgokat kedvelem az sem baj ha messzire kell menni
csak ilyen meg nincs...... akár full hétvégi túrában is benne lennék erdőszéli sátras alvásban
Én is kb. annyi ideje kezdtem újra. Az elején még nagyon aktívan de mostanában már csak úgy van kedvem ha többen megyünk.
Tavaly egy kezemen megtudom számolni, hányszor voltam kint egyedül.
akkoriban nemigen akartam motorozni
ez csak pár éve van 5-6 talán
előtte pecáztam de meguntam
szerencsére iskolás koromban meg lett a jogsi motorra is
akkoriban annyi volt a gyakorlás motorra hogy egyszer végigmentünk autóval a vizsga útvonalon
vizsganap reggel láttam meg először a gyönyörű 125ös tst amivel kellett menni
olyan fosadék volt hogy semmi alapjárata nem volt
Viszont, ha kicsit később lettél volna katona akkor a Bakonyba viszont találkozhattál volna Dakaros gépekkel amikor itt voltak. Ezen a Baja versenyen régebben a Hondák nagyon jól szerepeltek.
3:16-nál amit az megfog
mi oda jártunk vedelni
denedér klub
teli volt mindig négerekkel azok is ott katonáskodtak
Én Szabadszálláson voltam kiépzésen 3 hónapig és az idő alatt úgy megutáltam a z alföldet,hogy ha nem muszály még véletlenül se megyek a közelébe Aztán átkerültem a Vértesbe egy kis bázisra na ott már jó volt a helyzet
terepen a bakonyba voltunk nem egyszer, de baja környékén is kint aludtam párszor
én sátorépítő voltam aztán ha valami akció volt mi csináltuk a tiszteknek a szállást
aztán amíg akcióztak mi nézelődtünk, utána elcsomagoltunk és mentünk haza
Jók ezek a 650R-ek
Mindig vágytam egy ilyenre.
4:48'nál jól feldobta a bakra a gépsárkányt a rutin meg az évek
Mert állandóan a vizes blokkot sikáltad fogkefével és nem vittek ki terepre
én baján voltam katona, de ilyen terepre nem emlékszem.........
én biza bele toltam 4000ezret:D 4 olaj csere meg is volt függö vagyok?
Hamar lejön szerencsére, próbáltam egyszerre 4 verziót is, ez volt a leggyorsabb. Archivált? Közösségi!
az is tervben van még egy lánc is kell rá mert most kapott új fogaskerekeket. és egy kuplung szett sem ártana. csak jelenleg nincs még keret egyszerre mindenre. de tavasszal már mennem kell