Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tudtak jönni, nekem meg mehetnékem volt
sziasztok
micron dobrol van valakinek tapasztalata?
remélem ö is megnézi majd:D
vagy még kevesebb ídő alatt
Szegény Nimi nem láthatja ezt a frankó videót.
Na ilyen tempóban nem is kell majd nektek 5 nap
1600 km 18 óra alatt.
Akkor nektek elég lesz 9 is, ahhoz a 800 kilóméteres túrához.
erröl oszlanak a vélemények de szerintem ha járatod kb 5 percet leállítod és megnézed a szinted akkor okés a dolog enyém sem tartja fent a szintet van egyáltalán olyan amelyik fentartja?
beinditod varsz par percet le allitod es megint varsz 1 2 percet es megnezed
Sziasztok. Lenne egy olyan gondom ,hogy az XL600 asomon az olajszivattyún nem zár rendesen a szelep és lassan lecsurog az olaj a blokkba. És nem tudom leellenőrizni,hogy mennyi olaj van benne és attól félek ,hogy vagy túltöltöm vagy olaj nélkül járatom Nincs valami tipp vagy tapasztalatotok ,hogy- hogy tudnám megnézni az olaj szintet ? Előre is köszönöm a válaszokat
többiek?.)
Akkor pár kép tegnapról!
olyan bizsergös lettem meg írigy is kaptam egy adrenalin dozist az fix hát fizikailag ott kell lenni a szeren ahhoz kétség nem fér én majd össze szarom magam mikor az xlt teszem fel peg én sem vagyok puhány
Tetszetős amikor a parton hasítanak
Meg az se semmi ahogy a bakra felrakja a kolléga azt a 150kilót....
Köszönöm szépen! Még azért össze kell szoknunk jobban,de szerintem könnyű lesz,mert nagyon kezes
wááááuuuuuuuuuu http://youtu.be/eUWMN9hctnM
Gratulálok az "új szerzeményhez" Látom jól összeszoktatok
Sziasztok!
Hogy ti mennyit tudtok írni jó egy nap alatt...........

Tegnap voltam kint a fagyott hóban, sajna egyedül, nemsokára képek!
Hú, hogy kikapta kerékre.
Milyen puskapor?
Nincs baja az egykeróval

http://youtu.be/Z1YoCfm7nxU
Csáó! Dobtam e-mailt képekkel, ha kell keress meg, persze postázom!
Egyszerű:végy egy menetfésüt és mérd meg.
Ha nincs akkor meg mérd meg pl.: 10 menet távolságát mm ben,majd elosztod a kapott értékét 10 el és megkapod a menetemelkedést
600 xl-nak nem tudja valaki az első kerék tengely menetemelkedését?
Pont semmi mert már kibontottam azt hittem jó lesz a domihoz de az még kevés hogy mind kettő 118 csapos mert a Yamhának másabb a lánckerék fogai és ez miatt a nem jó