Na jó de azért csak a bolti ár alatt kéne adni Nézd meg én 7000 ft ért akarom adni a postával együtt vadonat új gyári Yamaha vezláncot aztán még ebből is alkudnának A pink motors nál erre a tipusra a DID lánc 14.000 ft körül van.
Köszi 13.700 ft náluk de eddig mindenhol ilyen 13.000 ft környékén van ha nem lesz olcsóbb akkor mikor megyek le a motorhoz akkor beugrok a Pink motors hoz vagy a Gerecséhez mindkettő ott van közel
D.I.D
vettem Morse-t is de szerintem a DID jobb,ha valakinek kell akkor vany egy Morse láncom kb.500 km lehet benne olcsóért odadom.
ja és a régebbi XR-re való a szélesebb lánc 4-5 soros.
Meg a DID-nek az az előnye ,hogy gyárilag össze van rakva a Morse-t meg neked kell összerakni(Nittelni)
A bronzkefe cserével együtt 3 ezer volt,egy autos boltban vettem a bronzkefét,asszem az opel generátorban pont olyan méretü van,egyébként az ebay en láttam öninditót 60 dollárért,
Kinéztem egy motort megvételre,és azt irták kis önindító hibával! Na a legroszabra számitva érdeklődtem,hogy mennyibe fog ez fájni ha az egész cserére szorul!
Az lenne a legjobb ha beszámítanák a láncodat a Domiéba a Pinknél.....de sajna erre nem sok esély van.