Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Értem én! Résen kell lenni!
Az lenne a legjobb ha beszámítanák a láncodat a Domiéba a Pinknél.....de sajna erre nem sok esély van.
Na jó de azért csak a bolti ár alatt kéne adni Nézd meg én 7000 ft ért akarom adni a postával együtt vadonat új gyári Yamaha vezláncot aztán még ebből is alkudnának A pink motors nál erre a tipusra a DID lánc 14.000 ft körül van.
Valamiből meg kell élni
Ja de az a poén,hogy a sok seftelő hidetik a láncokat,hogy bolti árnál olcsóbban aztán van aki még drágábban akarja adni
Akkor úgy látszik mindenhol ennyire van belőve az ára
Köszi 13.700 ft náluk de eddig mindenhol ilyen 13.000 ft környékén van ha nem lesz olcsóbb akkor mikor megyek le a motorhoz akkor beugrok a Pink motors hoz vagy a Gerecséhez mindkettő ott van közel
Én tőlük vettem,nem is volt vészes az ára.
Nekem 3-4 soros kéne
köszönöm az infot
D.I.D
vettem Morse-t is de szerintem a DID jobb,ha valakinek kell akkor vany egy Morse láncom kb.500 km lehet benne olcsóért odadom.
ja és a régebbi XR-re való a szélesebb lánc 4-5 soros.
Meg a DID-nek az az előnye ,hogy gyárilag össze van rakva a Morse-t meg neked kell összerakni(Nittelni)
DID!
Sziasztok!
Kíváncsi lennék ki mire esküszik Vezérműlánc terén D.I.D vagy Prox vagy Morse kinek mi a tapasztalata?
az XR nem XL amugy meg nem ugyan az mert az domi blokkos
es hogy?...elterult vagy inditasnal?
komaromtol kb 10km szentpeteren....slovakul Svätý Peter
A bronzkefe cserével együtt 3 ezer volt,egy autos boltban vettem a bronzkefét,asszem az opel generátorban pont olyan méretü van,egyébként az ebay en láttam öninditót 60 dollárért,
Én sem kedvelem ha előttem megy,szintén a füst miatt.....pedig régen szerettem,még a trabantos időkben
És a bronzkeféket hol lehet beszerezni?
Kinéztem egy motort megvételre,és azt irták kis önindító hibával! Na a legroszabra számitva érdeklődtem,hogy mennyibe fog ez fájni ha az egész cserére szorul!
volt por?
szívta mindenki?
nah elült a puskapor megyek én is aludni:)
én nem kedvelem a 2t gépeket, de ha mögöttem vannak nem zavarnak
de csak a füst miatt
a szimót is 1:60al járatom hogy ne füstöljön
Már vágom: acsarkodni - arcoskodni
Elnézést kérek, roszul olvastam
Ezt nekem írtad? Mert ilyet én le nem írtam,de még csak nem is gondoltam!