Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mindjárt csatlakozik az új kolega
hol van ennek a hirdetése?
felejtö egyenlöre az ilyesmi szegénység van
annó mikor keresgéltem küldött róla képeket, hát azok alapján erős volt a gép az embernek
Én 525be vettem, de van 2001es papirok nélkül 6000km.rel, ez emberfüggő hogy hiszed e vagy nem 450ért
de talán pár év mulva sikerül össze dolgoznom egy hasonló árát:)
Xl 650l kell az gombos, aztán a probléma megoldva
ez azert kurva drága rá sem mernék ülni
Bajom nekem sincs vele de a mostani KTM-em a 650-es Hondával kb. egy kategória. A féktől eltekintve szinte mindenben jobb, vagy legalább olyan a Honda. Nyomatékba viszont már a siralmas kategória a KTM. De az a gomb ami a Hondán nincs.......
Nagyon szeretem 6-7 között kajál, a telóimat most fogom felújjítattni utánna tudok mondani bővebb infót, jól csillapit de nem az igazi, majd csika megjakefálja, van egy 6000kilóméterrel 450ért 2001es nézzétek meg, én imádom az enyémet jó kajak van benne, de hiányzik nekem az öninditó, az alkatrészek, hát van ami rohadt drága pl nekem hátsó agy kéne 120ezer, de van ami nem pl himba felujitó 20 ezer...
De ha keresgélsz, szerintem ez a Polgárdii bontós csávóé lehet, de nem biztos!
Lesz lessz
Látom 650 xr-ed van.
Tudsz róla infókat nyomni?
Alkatrészárak, fogyasztás, kezelése?
Lehet lenne egy, de lehet átpasszolom haveromnak.
lesz uj forumtag akkor?.)
Belinkelnéd nekem azt a dobz alkatrészt?
hol láttad a doboz alkatrészt? amúgy meg mindenki annyit kér amennyit akar én sem adtam 20 alá a főtengelyt nem geciségböl hanem mert tudom ha nekem kéne nem kapnék ennyiért sem
Bizniszeltem haveromnak egy rmgt 120ba
Nincs gond!
Nem akarom eladni, de ha valakinek nagyon kell, van az a pénz!
De ezek a cucok nagyon olcsók, érdemes őket megvenni!
baszki
Hát ennyiért én nem adom oda, szerintem vedd meg a zsibvásárról!
De 1 doboz alkatrészér 15 kér, az is nagyon megéri!
Hát többen kérdezték volt képesen egy eladó xr 91 es aszem 240be annyi gonndal hogy nem volt benne 3madik fokozat, az ismerettségi körömbe került, de csak tolásra indult aztén berhelték, és a srácnak eltörte a lábát
az az áldott jó szívem visz egyszer a sírba
bocs baszki piacot rontottam mentségemre legyen szólva nem láttam hogy írtál