Nekem nincs bajom a KTM el mert el kell ismerni hogy futómű,teljesítmény,kezelhetőség terén biztos,hogy jó motor de tartóságba nem veszi fel a versenyt egy pl:Honda xr 650r el a régebbi hondákat nem sorolnám ide mert azok nincsenek kihegyezve és tartósság terén bizonyított már az öreg levegős konstrukció.
Ha úgy vesszük,akkor nem olyan sokkal volt ez drágább mint annó az XR-em,és ennyivel bőven jobb,sőőőt! Nem akarok számszerűsíteni,de olyan 1/3-al volt olcsóbb az XR mint az EXC.
Kicsit övön aluli a kérdésed,XR fórumon nem akarom fényezni az EXC-t.
Már az XR-t is szerettem,de ezt már most imádom.
Pontozás nélkül azt elmondhatom,hogy az EXC könnyebb,és ezt érezni is rajta. Nagyon jó az üléspozíció rajta,jobb a futóműve..nem is kicsivel,a motor egy erőmű....nem szenved soha,a fék is sokkal jobb rajta,nem magasabb mint az XR-em,és az önindító már csak hab a tortán. Annak ellenére hogy jóval erősebb,kb ugyan annyit eszik mint az XR4-em. Az XR4-nek csendesebb a blokkja,de szerintem ezzel nem mondtam semmi újat.
Az XR4 nagyon jó motor,de ez mindenben veri.....a tartósságról még nem tudok nyilatkozni,itt azért vannak előítéletek
van, csak drágán, és 4 is van!
csak meglesz már az a lottó ötös muteréknak
igazándiból csak arra lennék kíváncsi hogy annyival jobb-e mint amennyivel drágább
mert neked az xr4 is szinte új volt meg az exc is
Kicsit övön aluli a kérdésed,XR fórumon nem akarom fényezni az EXC-t.
Már az XR-t is szerettem,de ezt már most imádom.
Pontozás nélkül azt elmondhatom,hogy az EXC könnyebb,és ezt érezni is rajta. Nagyon jó az üléspozíció rajta,jobb a futóműve..nem is kicsivel,a motor egy erőmű....nem szenved soha,a fék is sokkal jobb rajta,nem magasabb mint az XR-em,és az önindító már csak hab a tortán. Annak ellenére hogy jóval erősebb,kb ugyan annyit eszik mint az XR4-em. Az XR4-nek csendesebb a blokkja,de szerintem ezzel nem mondtam semmi újat.
Az XR4 nagyon jó motor,de ez mindenben veri.....a tartósságról még nem tudok nyilatkozni,itt azért vannak előítéletek
milyen az exc? mennyivel jobb mint az xr4?
pl ha az exc 10 akkor az xr4 mennyi?