Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor hasonlóan gondolkozunk
Ez tökéletes volt!
Nekem is volt több típusú motorom, mindegyiket szerettem, egyik sem hagyott ott soha. Karban voltak tartva, megfelelő olaj kell hozzá, és sokáig működnek!
De ki arcoskodik?
Én nem vitatkozok,leírtam a véleményem. És pont azt írtam le hogy tök mindegy kinek milyen motorja van,attól még motoros. Én egy ETZ-s,vagy Simsonos-t sem nézek le,és pl akinek egy vadiúj 4-5millás BMW-je van,arra meg nem irigykedek. A fejekben rendet kéne tenni,és nem acsarkodni! Mindenesetre én azt kívánom hogy mindenkinek teljesüljön az álma,és vehessen egy olyan motort amilyet csak szeretne
Kár ezen vitatkozni
Kössz mindenkinek az üdvözletet ! nem túl szép a gép de nem marad ilyen egy kis generál aztán tavasszal mehet is!
Na de fanatikusan? Hát erről beszéltem......pontosabban írtam
Köszi van rajt egy kis munka de az nem baj :d
jó néz ki-e
ez nem az, de ez is okmányok nélküli!
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_xr_650_r-65370
11
ámen
Linkeld aztata hirdetéset 650ér, hadd lássuk!
Tegnap mutatta meg Nimi. Jó áron vetted. Grat hozzá.
csak a Honda vagy csak a KTM. Mindegyik gurul veszi a sebességet, az egyik szervizigényesebb mint a másik, az anyagilag ugye megterhelőbb és a fórum 80% nincs faszig pénzzel, maradt az olcsóbb fentartású öreg honda, meg elvégre ez egy Honda fórum azt imádjuk, nem?
ennyiért jo vétel bár ránézésre még ece ilyet nem mondok senkinek én 140 ért vettem azt aztán fokkal sem volt jobb állapotban:)
Üdv!
Jólnézki, korához képest, rendesen meg kell csinálni, és meghálálja!
szervusz üdv a klubban milyen az xl?.)
Most jutottam hozzá ehhez az RMG hez NimiG segítségével :D
Jaa, meg láttam ezt a hirdetést 650ért is, enged az árból!
Ne is vegyél,szarok
Egy titka az egésznek,szeretni kell a motort,és persze vétel előtt jól megnézni.
Bírom az ilyen dumákat,mint pl: csak a Honda,csak a Yamaha,csak a Suzuki,csak a tököm tudja mi...
Köszi!
Bár nekem papiros kellene, van jogsim, meg minden.
De jobban szeretnék egy xr 600, mint egy 650-est!
Üdvözlök mindenkit!
képet is kérünk az xl röl:)