Ez tökéletes volt!
Nekem is volt több típusú motorom, mindegyiket szerettem, egyik sem hagyott ott soha. Karban voltak tartva, megfelelő olaj kell hozzá, és sokáig működnek!
Én nem vitatkozok,leírtam a véleményem. És pont azt írtam le hogy tök mindegy kinek milyen motorja van,attól még motoros. Én egy ETZ-s,vagy Simsonos-t sem nézek le,és pl akinek egy vadiúj 4-5millás BMW-je van,arra meg nem irigykedek. A fejekben rendet kéne tenni,és nem acsarkodni! Mindenesetre én azt kívánom hogy mindenkinek teljesüljön az álma,és vehessen egy olyan motort amilyet csak szeretne
csak a Honda vagy csak a KTM. Mindegyik gurul veszi a sebességet, az egyik szervizigényesebb mint a másik, az anyagilag ugye megterhelőbb és a fórum 80% nincs faszig pénzzel, maradt az olcsóbb fentartású öreg honda, meg elvégre ez egy Honda fórum azt imádjuk, nem?
Ne is vegyél,szarok
Egy titka az egésznek,szeretni kell a motort,és persze vétel előtt jól megnézni.
Bírom az ilyen dumákat,mint pl: csak a Honda,csak a Yamaha,csak a Suzuki,csak a tököm tudja mi...
Nekem is volt több típusú motorom, mindegyiket szerettem, egyik sem hagyott ott soha. Karban voltak tartva, megfelelő olaj kell hozzá, és sokáig működnek!
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_xr_650_r-65370
11
Jólnézki, korához képest, rendesen meg kell csinálni, és meghálálja!
Egy titka az egésznek,szeretni kell a motort,és persze vétel előtt jól megnézni.
Bírom az ilyen dumákat,mint pl: csak a Honda,csak a Yamaha,csak a Suzuki,csak a tököm tudja mi...
Bár nekem papiros kellene, van jogsim, meg minden.
De jobban szeretnék egy xr 600, mint egy 650-est!
Talán Siófoki