Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nalunk hasznalt feszito 15 euro
nem szedem szét a domit még nem muszáj kár lenne érte, szépen jár
na az jóó!
Néztem a feszítőket, jó áruk van, jó hogy lehet kapni!
Gondolom a domi blokkból nem akartad átrakni!
lessz már és találtam új hajtokart is olcson itt linkellték azt is 5ért össze is rakják újjul a gép majd
Volt itt 1 xr főtengely, elvitték már? Még én linkeltem hátha kell valakinek!
az lessz, de még ott a főtengely,2 szelep ,meg már meg is furatom, hogy biztos jó legyen ja és köszörültetem a szivattyút
szia!
várom a képet majd.a szívemhez nőt, olyan mint egy asszony,nagy a pénz igénye ,de öröm vele minden perc
15 rongy a feszitő nem? 3 a rugó, meg megin 15 a lánc, 1 xer kell normálisan megcsinálni é évekig jó
Baaazeg milyen egyenes telek
Üdv!
Nekem van spanolóm, ha kell holnap lefényképezem, elküldöm a képet, azt megbeszéljük ha kell!
Mondtam cseréljünk!
én már nagyon várom hogy haljam a hangját
kicserélni ezt azt aztán várni hogy be lehessen indítani
hát ilxenkor van idő szépen átzsírozni meg stb......
Azért ilyenkor könnyebb kibírni hogy darabokban van a motor
most készíti nekem a mester a blokkot majd elválik.D nagyon remélem h klassz lesz
Ha a többivel nincs baj,akkor a rúgócsere biztos megoldja a problémád.
én is kicserélem de erre nem számítottam. ismerem a szerelőt aki javította. mondjuk mikor kérdeztem milyen a motor nemnagyon válaszolt,mostmár tudom miért
igazábol nekem csak a tartalékon ven hegesztés sajáton nincs szerintem az uj rugó majd megoldja ... ha nem akkor kicserélem komplett az egészet ujra
nem biztos hogy bírja mivel az anyag hő hatására változi és függ a hegesztő és a drót keménységétől, van,hogy a hegesztés hatására ridegebb vagy lágyabb lessz és elhajlikvagy elpattan
Motor megjáratva..fekve is ketyeg..
Mi a baj az öninditóval? Az enyém nem hajtott kicseréltem a bronzkefét most meg hajt mint állat!Egyébként ebbe nem megy tönkre a csapágy mert tügörgös nem bronzperselyes,más gondja nem igen lehet,
Áááá,a 650 egy jó literrel többet eszik,mint a kis XR-ek,a DRZ,meg az EXC.
szerintem igen....de nekem lett uj rugo is rakva igy most megkerdem a szerelot hogy kell e oda az a hegesztes
Nem valami jó konstrukció az XL-ek láncfeszítője....
Az XR4-é már jobb,de az is el tud romlani....nekem meg is adta magát.
Szerencsére ehhez lehet kapni manuális feszítőt. Vettem is egyet,ez soha nem megy tönkre Jó lenne ha nektek is lenne valami ilyesmi megoldás rá...
pedig én a drz re tippeltem.... remélem idén sikerül erre felé is találnom endurosokat nekem azt mindegy még ha kemping bicinglivel is jönnek.)