Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Meg van még az is a csajom használja de eladó ha érdekel
mi lett a telefonos navigációddal?
fájdalmas szöszenetek.) http://youtu.be/JrGBmjtOKlM
háde 1000 forint az a tetves rugo ki nem furnám a blokkot azé és hangja is lehet akkor .. én ilyemsmire allergiás vagyok tudod
én is attol félek, hogy eltörik valami vagy szakad a lánc hegesztésnél gyengül az anyag
az a kis vasdarab arany árban van tőrne el a keze amelyk ráhegesztett. csavaros megoldást láttam én is de félek tőlle meg cigány munka szerintem és mi csak a zenét szeretjük
Pedig te most pont hasznát vetted volna egy ilyen csavarnak mert nálad pont a feszítő rugóval van a gond
egyébként meg hogy másnál működik az egy dolog mindenki a sajátjával gazdálkodik... nálam tuti valami törne egyből amilyen szerencsétlen fasz vagyok.)
Mély hanghoz nagy dob kell és sok tömet bele mert az nyeli el az éles csattanásokat
arra van a vezérmüláncs feszitő én félnék h valami eltörik belül
A Devilkének úgy van megcsinálva és tökéletesen működik Szerintem nem hülyeség mert azzal kiküszöbölhető a vezlánc feszíttő vissza engedése
de hallotam már olyat is hogy megfurják a feszitö mögött a blokkot és csavart tesznek oda hogy feszitse a szerkezetet a láncnak
a a másik blokkban én is láttam ilyet enyémbe is bele volt hegesztve http://www.gerecsemotor.hu/mot...
ezért nézem én meg mindig az eladót vétel előtt......
amikor a hülyeség kitartással párosul vannak csoda dolgok
ráadásul a meneteket is szét b...ták filozhatok,hogy oldjam meg
tudom de ezensporolnak, még a ladánál megértem,hogy így csiálják de egy hondánál
tőllünk a határ 20 km, csak legyen kész a gép. szétnézünk arra.
Laza volt a lánc és spóroltak
Ezt el is hiszem neked mert még csak képekről és vidóról láttam erdélyt de már igy is azt mondom,hogy az az endurósok Mekkája
sziasztok
nincs valakinek vezérműlánc spanoloja,az enyémbe belehegesztettek a sírás kerülget ahogy össze van rakva
egyszer eljutsz erdélybe mindig mennél utána.
múlt évben a mátrában is mászkáltunk, de az valahogy olyan semmilyen volt
pár szerpentin kanyart muszáj volt átvágni hogy legyen már egy kis hegyi "vad" érzése az embernek
Én is gondolkodtam jogsin,de nem látom értelmét mert annyira nem mozgat már a motorozás,hogy ezért plussz költségekbe verjem magam és kedvem sincs elkezdeni a motor jogsit Mert én úgy vagyok,hogy egy hónapba elmotorzgatok maximum 1-2 hétvégét,éves szinten kb 2-2500km jobb esetbe,aztán az nekem bőven elég.
ezért jó a rendszámos gép
éves szintem olyan 20ezer a plusz költsége, aztán tiéd a világ
de a 2in1 rendszám a legjobb
Hát igen Romániába se ártana kiugrani majd.