Viszont a tuhu nagyon sok kis patakot nem jelenítt meg amit a topo igen ami azért nem hátrány.Én úgy akarom megcsinálni,hogy a topo térképre felrakom a tuhunak az útvonalait szintvonal és felület nélkül és akkor lesz igazán részletes a topoguide
erre csak azt tudom mondani hogy felénk olyan utak vannak a topo-n ami nincs is
vagyis sok nincs is
tuhun meg azok vannak amit én tettem fel(ha nem lennék lusta akkor még naprakész is lenne)
mert ezek a parasztok mindig agyalnak....... az út sosem ott van ahol térképészetileg megállapítptták
Hát igen pont a súlya miatt nem merem ilyen 1500 ft-os műanyag tartóra tenni mert az első nagyobb gödörnél letörne.Ja amúgy letöltöttem a mapsource-re a topoguide-ot és a kóddal megjelenítettem a teljes földes adatbázisát,és meg mondom őszintén nem rossz de van olyan rész ahol a tuhu részletesebb de inkább azokon a részeken ahol sok túrista jár,de pl:az alfödi részeken jobb a topoguide szerintem
Köszönöm a megerősítést tehát jól néztem ki a méretek alapján a féktárcsa katalógusból a típusokat.
Azért kicsit gáz hogy bolti ára kb. 25000ft az ilyen méretű féktárcsának és 8000Ft-ért is elég kevesen érdeklődnek pedig szinte 100%-os állapotú!Mégegyszer köszi az infót.
a gagyi tartóktól jobban néz ki
ennyire nem mélyedtem el a témában, de nagyon nehéz a te géped, jól kell rögzíteni
szóval nem tudom
enyémet fogja a tartó lent-fent meg oldalt kitámassza 2 rugós biszbasz hogy ne rezegjen
250km/h sebességet bírt már terepen még nem volt
Fel lehet rá tenni csak azt az útvonalat is amit bejárunk majd. Akkor viszont többféle térkép is ráfér. Én is most töltögettem fel a térképeket a navigátorra és vettem ezt észre. Tehát nem úgy van ahogy beszéltük.
Hello, 1500-ért csinálják a hátsó lánckereket nálatok a cégnél, ha feketén is jó. De akkor lehet, hogy egy hetet is kell rá várni. Nekem volt olyan, hogy 1500Ft-ért két darabot csináltak. Ha kell szóljál.
ha előbb eszetekbe jut a csavarozás tudtam volna adni tűzoltótömlőt a csavarokra
de majd tavasszal átnézzük apáméknál a készletet és ha lesz rossz akkor lehet tenni a kerekekbe
volt 2 db 20méteres is amiben megforgott a bele aztán ki lett dobva
Nagyon sok Honda típus hátsó féktárcsájának méreteivel azonos. NX650,XR600,VTR1000,CBR600,CBR900,CBR1000 stb.
Az általam megadott méretek alapján összehasonlíthatod a biztonság kedvéért,de jónak kell lennie rá!
8000Ft-ért oda adom hibátlan újszerű a tárcsa!
postázom is ha kell
Én is úgy gondoltam, hogy lehegesztem őket, nem akarok önzárót venni, ha lesz ingyen sima. A csavarok hosszát meg visszavágom tetszés szerint. Az elsőhöz is hosszabbakat vettem (40mm), aztán majd vágom.
Köszi az infókat.
A kapupánté 20as az tuti tart ez a 8as. Most nincs kéznél 6os hogy megmérjem... De a fa kötésű alátét az 24es ha van hely a zsebedben nem árt rakni alá és az tuti jó! Meg persze mi lehegesztettük az összes anyát a menethez. Biztos ami biztos alapon! Nekünk már cseréssel is lassan a csavarok, sajnos elkoptattuk őket
Még annyit, hogy mi a kopott Mitas C02be 30as csavarokat raktunk....
vagyis sok nincs is
tuhun meg azok vannak amit én tettem fel(ha nem lennék lusta akkor még naprakész is lenne)
mert ezek a parasztok mindig agyalnak....... az út sosem ott van ahol térképészetileg megállapítptták
Azért kicsit gáz hogy bolti ára kb. 25000ft az ilyen méretű féktárcsának és 8000Ft-ért is elég kevesen érdeklődnek pedig szinte 100%-os állapotú!Mégegyszer köszi az infót.
ennyire nem mélyedtem el a témában, de nagyon nehéz a te géped, jól kell rögzíteni
szóval nem tudom
enyémet fogja a tartó lent-fent meg oldalt kitámassza 2 rugós biszbasz hogy ne rezegjen
250km/h sebességet bírt már terepen még nem volt
akkor még beszélünk erről, ha lesz belőle valami
neki 256os van benne
érdekelhet az téged? valami ésszerű áron
mégiscsak duplája mint most van
de még visszatérünk erre
köszi!
de majd tavasszal átnézzük apáméknál a készletet és ha lesz rossz akkor lehet tenni a kerekekbe
volt 2 db 20méteres is amiben megforgott a bele aztán ki lett dobva
Az általam megadott méretek alapján összehasonlíthatod a biztonság kedvéért,de jónak kell lennie rá!
8000Ft-ért oda adom hibátlan újszerű a tárcsa!
postázom is ha kell
Köszi az infókat.
Még annyit, hogy mi a kopott Mitas C02be 30as csavarokat raktunk....