Hol tudok a fejidomhoz ilyen tartó gumit venni? Mert az enyém túl nagy és ocsmányul lucfenyő lécdarabokkal van kitámogatva :Sja és az egyik el van szakadva :S
Mikor öszerakod, minden surlódó felületet megkensz olajjal, berakás után, a sapkát leveszed ahol állítod a szelehézagot öntesz be egy lityit, a többit a vázba, és a csap megnyitása nélkül 5-10szer átrugdosod dekoval, aztán késsz
csap nyit dörrent :D
motortartok megvannak jelolve L meg R betuvel ugy hogy az nem lesz gond csak annyi esetleg hogy csavart nehez lesz bele rakni mert meg kell emelni a blokkot....azt figyeltem kiszedesnel de azt megoldom...en olyan dolgokra gondolok hogy olaj vissza toltesnel valami mert eleg szaraz a blokk vagy elso inditasnal valamire figyelni
Tiger nekem az xl 2 évig volt dobozba, meg vödörbe, meg a satupadon, sztem simán be lehet rakni, csak ott a karbi volt szopás azt előtte be kellett rakni! Vagy a motrotartók ilyen komplikáltak xr-nél?
Hello Deni.
te nem reg csereltel blokkot ha jool tudom....van valami turpissag a blokk vissza szerelesenel amire joo oda figyelni vagy olyan egyszeru vissza rakni mint kiszedni?
agyon ijesztgetitek szegény csávót... vidd csak el szerelöhöz de a kóklereket kerüld olyanhoz vidd aki komolyan ilyen gépekre van rá állva ne valami sufni artistához.. aztán meglátod mi a helyzet
Déni-nek is esedékes, ha jól vettem ki az írásából, de neki van másik blokkja (domi) ezért neki ráér, említette ha mindent megcsináltat lesz 200 ba! 75 a hajtókar?
Lehet, hogy nem véletlenül nem használták az utóbbi időben Hengerfejet sztem vedd le, vezérlés, ha kell himbák veztengely, szelepeket csiszold be, szimeringeket cseréld, tömitéseket is
kb 80 000
Vagy keress meg és megbeszéljük a részleteket!
Cserélném a gépet, de persze nem mindenáron!
Lehet hajtókar attól még, de vez. tengely és himba vez.lánc is! Rakj fel videót a hangjáról!
csap nyit dörrent :D
te nem reg csereltel blokkot ha jool tudom....van valami turpissag a blokk vissza szerelesenel amire joo oda figyelni vagy olyan egyszeru vissza rakni mint kiszedni?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_xl_600_rm-6514
252
Lökök fel majd egy videót a hangjáról a napokban, majd jelentkezek vele :)
kb 80 000
Cserélném a gépet, de persze nem mindenáron!
Lehet hajtókar attól még, de vez. tengely és himba vez.lánc is! Rakj fel videót a hangjáról!
Nézegetem a videókat de a hang nem teljesen jön át. Lehet, hogy elkezdek spórolni a szerelőre :DD