Sziasztok!
Üdv!
Van rendszám a motoron?
Sok minden lehet a csattogás, és sok féle csattogás van, más mást jelent!
Nézz meg xr videókat, olyanokat amiken lehet közelről hallani a blokkot, soknál van leírás a lehetséges hibákról!
Reménykedj, hogy nincs felszakadva valamelyik csavar a hengernél.
Attól csattoghat. Én jártam már úgy az előző kókler gazda miatt.
Hajtókartól is jöhet csattogás.
Nekem a Derbi Senda limitált szériás volt, telibe volt krómozva a váz. hegesztenem kellett rajta, de ugye utána csúnya volt. Haver elvitte a cégéhez és fém szemcseszórással leszedték, majd porfestették. Az egészet megúsztam 4000 forintból.
Ennyiért más hozzá sem nyúlt volna.
Szentendrén csinálnak ülés hátuzást majd ha megyek berlingoért beviszem azt meglátjuk mit mondanak rá árban bár újra is kell szivacsolni csináltaott már valaki ilyesmit?
neked is eláll az ülés a tanktól mit össze nem basztam ma magam hogy jól álljon végül is megvan hogyan rögzítem a tankot a vázhoz azt meg leszarom hogy mennyire fog elállni a szaros üllés
ilyesmit akartam a gyereknek is venni, de kiderült hogy puha pöcs szóval nem kap motort
pedig mindjárt 14 éves
pár éve még jól kente a szimóval most meg tiszta pc buzi lett belőle
mondjuk leszarom mert több benzin marad nekem
No végleg kész a motor Már csak a kerék meg a rugó hiányzik tényleg! Be fejezve a tekorozás a festegetés stb..eddgi piros feete volt most piros fehér lett az arculata meg kapott némi matrinyát is a parip! Ugye mint tudjuk az plusz 12lóerövel bir föleg a Monsteres! Mondjuk ez csak Yamaha meg Rockstar Energy de ez is minimum 6lovat dob ha jól számoltam Minden esetre igy jobban tetszik talán annyira nem egyhangú az egész! De véleményezzétek ti
Lehet hogy kifúj a hengerfej tömítésnél,esetleg a leömlőnél.
Ha hengerfej töm probléma van(a képen mintha olajos lenne a bal oldalán),akkor amiatt is indulhat nehezebben......elszökik a kompresszió. Mindenképpen mutasd meg olyannak,aki látott már ilyet.
Sziasztok!
Tegnap vettem egy XR 600 '98-t.
Az eladó szerint fél éve nem volt beindítva a motor és azért indul olyan nehezen, azért nincs rajta még alapjárat.
Kicsit csattogós, sziszegős hangja van ahogy jár. Nem mondom, hogy Rózsa Sándor csattogása a határban az semmiség a motoréhoz képest de mennyire normális az, hogy a motor járása mellett ilyesmi hangokat is hallok?
Idáig nem volt még 4t-m, ez az első nagy motorom.
Úgy gondoltam, hogy amint lesz egy kis pénzem eltolom a szerelőhöz hogy nézze át de csak ha szerintetek sem teljesen normális a sziszegős, enyhén csattogós hang.
Üdv!
Van rendszám a motoron?
Sok minden lehet a csattogás, és sok féle csattogás van, más mást jelent!
Nézz meg xr videókat, olyanokat amiken lehet közelről hallani a blokkot, soknál van leírás a lehetséges hibákról!