Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kössz ini már megoldom :) figyelni kell hogy jól passzoljon össze a tank és az ülés mivel xr é össze kapcsolódik xl pedig nem rögzitem mindenképp és a gyári helyet használva de azt hisze ma 83 as xr képén is látszik mire gondolok csak nem látunk alá hogy tudjuk milyen volt a rögzités.)
rögzíteni mindent kell, hagytam én már el ülést is
Akkor meg nem mind1?
nálam van egy 18literes műanyag xl tankom
szerintem olyan 10 pénz felé megválna tőle a gazdája
ha érdekel.....
bár már érdekelt itt valakit de nagy a hallgatás felőle
amugy meg mi van ha elhagyja a segged az ülést?
aza gáz ezzel hogy elöl az xl vázon két vas pöcök van jobb és bal oldalon ezeken gumi és arra aksztod be a fém tankot a müanyagn tanknál nem tudom hogy oldható meg ugyanez mert ott csak 2 db fülecske van elöl
Minek rögzíteni a tankot? :D Nekem az xr-en csak rá volt rakva azt kész :D úgyis rajta ülök
épp most alakítom össze a 2 ülést tank rögzités még némi fejtörést fog okozni de ez marad az tuti.D aztán majd installálom a végeredményét:)
holnap nekem is igy fog allni a gep a garazsba jool mutat az a tank rajta
Az előkészítés(homokszórás) 4 ezer volt, de egy másik cégnél....szóval 8-ba szálltam ki, nekem nagyon megérte, nem lettem nyakig festékes stb stb
annyiba került mint egy kínai gagyi savas akku
kisebb, könnyebb(persze ez nem 12es csak 8as) indítóárama jobb és nagyon jól bírja a rázkódást, nem tud kipotyogni a cellák közül a szmötyi és nem lesz zárlatos
elméletileg
egyik ismerős autójában van ilyen(bár az nem kínai) és 10 éve teszi a dolgát
ez miben más?
hát ez az esni kelni fogok vele:)talán ikn majd jövőre szintereztetem.. idén még van mit költeni rá
ahol rozsdás azt kend át rozsdaátalakító alapozóval pl ilyennel
aztán mehet rá egy kis gagyi festék
gondolom nem lakodalmakba akarsz járni vele
mindig vacilálok .... csak azt nem tom mé.)
homokfújással, előkészítéssel festéssel együtt nem is olyan ördögi összeg ez.
esetleg ha valami nagyobb céget találsz ahol sokat festegetnek ott lehet hogy olcsóbb lenne
beszeretem egy spirálcellás akkut, jövő ilyenkor tudok véleményt mondani róla(ha érdekel valakit)
bár remélem még 5 év múlva is tudok jót mondani
én is körbe érdeklödtem de eddig 15 volt a legolcsóbb az persze komplett.. valakinek tipp Budapestre?:)) szinter ügyben?.)
Ez az ár tényleg nagyon jó, mondhatnám nevetsége, főleg ha az előkészítés is benne van!
nem tudom mert behányt az e52 aztán jóformán semmit nem tudtam kiszedni belőle ...de miért mondod?
Telefon számom tudod ha minden igaz :D
lehetséges külsö ha sikerül rögzítenem a tankot és a kárpitos is vállalja az ülést amit össze gányolok.:)
Ha uszik a téma megkérdezem! De ne usszon hanem legyen jó!
Csak nem Kisújszállás -Túrkeve vonalon laksz?
Mert ott nagyon kegyetlen fogós az a fekete föld. Bár biztos számít a ragadóssága attól hogy mikor esett de én akkor jártam arra amikor kegyetlenül ragadt.
Szerintem ez típusfüggő. Van amibe a 7.5 már sűrűnek számít és van aminek a 10 a gyárija. De igazából szerintem a csillapításnál van neki jelentősége.
Kérdezd meg csikát (szokott itt is írni de inkább a gas gas-on) és okosabbat tud mondani mint én.