Milyen tömítést raktál bele?
Nekem régen volt olyan amit a szelepdekni tömítésére használunk, csak hengerfejre való!Nagyon jól bírta, 3x is volt vele húzva, nem volt gond.
http://nagycsavar.unas.hu/spd/...
ilyet is kell vételeznem pár csavar már oda van de nem szeretnék egész készletet a fele csak kacat ... tud valaki csak javítót ami a menetbe kell?
Nem szoktam cserélni, persze akkor igen ha megbontom a cuccot. Ha 1 x össze van rakva akkor annak jónak kell lennie! Új tömítés kell, be is kenheted vékonyan pasztával, de nem szükséges.
Azért van tartalék mert időbe kerül mire legyártanak nekem, enni meg nem kér!
Sajnos nem. A hátuljával nagy szerencsém volt a középső tengely sem volt berohadva meg semmi. A kormány csapágy teljesen rozsdás, a felsőn látszik hogy be is állt. menthetetlen...Azt nem értem miért nem vettem észre, nem is lógott meg nem is szorult igazán. Szegény motor biztos nem volt soha szétszedve átzsírozásra(99-es évjárat)
Nekem régen volt olyan amit a szelepdekni tömítésére használunk, csak hengerfejre való!Nagyon jól bírta, 3x is volt vele húzva, nem volt gond.
ilyet is kell vételeznem pár csavar már oda van de nem szeretnék egész készletet a fele csak kacat ... tud valaki csak javítót ami a menetbe kell?
Azért van tartalék mert időbe kerül mire legyártanak nekem, enni meg nem kér!