Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerelö csinálta anno szal nem tudom .... de még rá fogok nézni joban h onnét engedi e
most be van sztem tömített eléggé.D hogy álsz a karbi dologgal?
Milyen tömítést raktál bele?
Nekem régen volt olyan amit a szelepdekni tömítésére használunk, csak hengerfejre való!Nagyon jól bírta, 3x is volt vele húzva, nem volt gond.
http://nagycsavar.unas.hu/spd/...
ilyet is kell vételeznem pár csavar már oda van de nem szeretnék egész készletet a fele csak kacat ... tud valaki csak javítót ami a menetbe kell?
Várjál vele, talán nem ereszt tovább, vagy tömd be sárral'
Ez igen jó ár, főleg hogy minden benne van!
köszi:)
hát lehet igazad van .... még kitalálom mit csesszek vele nem szeretném megbontani
Ez a szett jó árban van
Nem szoktam cserélni, persze akkor igen ha megbontom a cuccot. Ha 1 x össze van rakva akkor annak jónak kell lennie! Új tömítés kell, be is kenheted vékonyan pasztával, de nem szükséges.
Azért van tartalék mert időbe kerül mire legyártanak nekem, enni meg nem kér!
ezt csak azért kérdezem mert nem vettem észre kifujást enyémen mégis mindig olajosodik enyhén ezeret gondolom hogy hengerfej tömítés lehet az ok
mikor szoktad cserélni kb? időközönként vagy?..
Igen, van 1 pár, van tartalék + használt is.
hengerfej tömités volt nálad multkor?
Nissin, a gyári
milyen van tiéden?
Sajna, de attól még az enyém fékez.
xl -xr tuti nem jo..sajna
igen nekem is van domi féknyergem, az sem jó az xl-be.
köszönöm!
Műanyag miatt írj mailt a motormann-nak. Eddig mindent beszereztek, amit kértem. http://www.motormann.hu/
én minden évben lelkesen zsírozgatom
nosss lássuk csak ... szerintem nem azt hiszem fél centi a hiijjja már nem emlékszem de vadi új még nem volt használva és a fékbetét is új benne
Sajnos nem. A hátuljával nagy szerencsém volt a középső tengely sem volt berohadva meg semmi. A kormány csapágy teljesen rozsdás, a felsőn látszik hogy be is állt. menthetetlen...Azt nem értem miért nem vettem észre, nem is lógott meg nem is szorult igazán. Szegény motor biztos nem volt soha szétszedve átzsírozásra(99-es évjárat)