Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

wehehe azert koréntsem anynira mint az az éxer és az 520 as a garázsban lezsírozva
Pontosan Ráadásul a vágott légterelő is pont olyan mert tőled kaptam
gondolom így
A tank elé a vázhoz felfogatva a bal oldalra terveztem.
Nincs mit, sajnálom hogy az nem jött össze!
Hova rakod a hűtőt?
Nem.Azért 5000 ft-ot akartak kérni plussz posta meg az ha jól emlékszem dr 650 esé volt de azért köszi a segítséget
Segítséget szeretnék kérni.Hol tudom kinyomozni a motorom évjáratát?Xr 600
Az a hűtő amit linkeltem?
Estét!
Jó estét mindenkinek.
Ha likas, meglehet heggecölni!
ha igen, akkor meg kell tölteni folyékony ólommal, utána nem ereszt
Akkor jó mert a 13 literes van fent.Elég jó áron sikerült hozzá jutnom a hűtőhöz mert postával együtt 3500 ft volt Remélem nem lyukas
Valamit tudsz
Igen de majd mi is kicsit szünetelni akarunk
ez csak attól függ van-e aki beküldi
ha rögzítitek az utat akkor a gps napi bontásban elmenti a kártyára az aktuális dátum.gpx-ként
aztán kis melóval ki lehet tisztázni és beküldeni
de ha mindenki csak a másikra vár akkor soha nem lesz berajzolva semmi
A kis tankhoz tökéletes!
Ahogy ismerem a motorozásotok gyakoriságát szerintem nem lesz nehéz nekem hozzátok alkalmazkodni.
Hát igen az is igaz mert van amelyik kép részlet már 4 éves Amúgy mi a véleményed a dr 600 olajhűtőről mert azt vettem a Domira
Nálam pont fordítva szokott lenni. Ahol éppen vagyok az nincs a térképen úttal jelezve. Pedig van a gépre töltve 9 térkép a tuhus is de az az a térkép aminek eddig nem vettem a hasznát. A topoguide is nagyon hiányos de még így is az a leghasználhatóbb.
Sajna most nincs.
Hát köszönöm a segítségedet akkor xl600r veztengely ugyanaz.Esetleg neked nincs valahol a műhely mélyén?
Nézd meg a műhód kép dátumát, mert az sem mostani.
jó....... csak mint írtam az sem olyan friss...... felénk már sok éve nem volt frissítés
Én a Google maps műholdképein megnézem az utat és felmásolom a szélességi és hosszúsági fokokat a tuhu-ra ha ott nem jelez föld utat de a műholdkép szerint van
Ha volt olaj, és mégis elfogyott, akkor olajminőség? vagy pumpa? Nekem 163ezernél nem kellett még cserélni!
Nálam ment a motor oljat is cseréltem de akitől vettem nála pihent a motor vagy 3 évet.Mikor szétszedtem tiszta olaj volt minden.