azért mert a köcsög parasztok átrendezik a tájat x évente.
gyerekkoromban ami utak megvoltak szerintem most tizede sincs, vagy máshol van
jó ideje mondom hogy a tuhu azért jó mert ha beküldöd rárajzolják
vagy akár ha rögzíted el is tudod tárolni magadnak és ha arra vetődsz akkor megjeleníted a track-et
otthon meg faján ki lehet tisztázni a rögzített útvonalat, nem kell oda millió pont csak a kanyarok és útkereszteződések legyenek jók
most megnéztem jobban (lehet valamit bekevert hogy frissítettem a navit)
a környékünkön ismerem elég jól az utakat és egy csomó nincs is ami a topo-n van
a tuhun-n meg az van amit én küldtem be(mondjuk pár szakasz csak télen járható a pásztorok miatt)
és alig van ami egyezik.
Amit küldtem képet azon is 1 km -es nagyíttás úgy mint a te képeiden de az biztos,hogy a frissítés szempontjából a turista útvonalak részletesebbek a tuhu-n de sima földutakat nem nagyon ismeri
Mikor letöltötted a topo guide-ot annak van egy ilyen kód generátora az egyik almenübe és minden Garminnak van egy 10 számjegyü készülék száma amit be kell irni kód generátorba és az fog beleőle generálni egy 25 jegyü kódot amit be kell irni a mapsource-be és utána rá tudod tölteni a Garmin gps-edre.
gyerekkoromban ami utak megvoltak szerintem most tizede sincs, vagy máshol van
jó ideje mondom hogy a tuhu azért jó mert ha beküldöd rárajzolják
vagy akár ha rögzíted el is tudod tárolni magadnak és ha arra vetődsz akkor megjeleníted a track-et
otthon meg faján ki lehet tisztázni a rögzített útvonalat, nem kell oda millió pont csak a kanyarok és útkereszteződések legyenek jók
Majd egyeztetünk Szeretettel várunk
Az gyorsabb, de nem kihívóice!
a környékünkön ismerem elég jól az utakat és egy csomó nincs is ami a topo-n van
a tuhun-n meg az van amit én küldtem be(mondjuk pár szakasz csak télen járható a pásztorok miatt)
és alig van ami egyezik.
ráadásul 2008as szóval vélhetően egy csomó minden máshogy van azóta