Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csak vigyázz szájon ne csapjon
Teleszkóp féknyereg XR , kerék tárcsa yamaha tdr , adapter saját gyártmány .
valami 1 napot világít vele a lámpa folyamatosan mintha ezt mondta volna sógor
persze a kínaiak mindig azt a címkét ragasszák fel ami divat
de a régebbi típusok 3800as akkuval jöttek ki és azok nem is bírnak ennyit mint a 4200asok
na de csak 4ezer volt. ha valahonnan rendelnék valami cuccot 2ezer csak az utánvét........
láttam én 25ezerért bicikli elsőlámpát, akkor még nem volt meg az enyém de úgy emlékszem nem volt sokkal másabb fényű mint ez
Oldalidom két darabból lett összehozva , első fele a gyári , a hátsó része ufo oldalidom .
Ne dőlj be a feliratnak
Az a 4200 csak mese, de jól bírja az biztos.
Nekem az elektromos cigimben is 18650 van, ráadásul High Drain, képes leadni 10A-t is
nem aaa akku
ebben van egy 4200mah bl-18650 típusú akku
plusz meg lehet hajtani 3 db aaa elemmel ha épp úgy adódik hogy nincs más
Bocs, félre néztem. Azt hittem az akkukra írtad, hogy nem lehet itthon beszerezni.
Pontosan! Ha tényleg nagy teljesítmény kell, oda a 18650 is legalább kell. De nem akarom itt szemetelni a fórumot. Utána kell olvasni az alább linkelt oldalon és sokat lehet ott is tanulni.
na majd egy év múlva meglesz a vélemény erről a lámpáról ,mert legalább 30 embernek van ilyen az ismeretségi körből
úgy terjedt mint a vírus
Tévedsz. Az összes e-cigis oldalon árulnak 18650 akkukat és töltőket is. De kintről nevetséges áron lehet venni.
Az AAA akkuk szart sem érnek.
Az enyémben 18650 típusú lithium akku van és bitang sokat bír, eszméletlen fényerővel.
Igen a led nem egy gagyi darab, de már vannak jobbak. Nem itt akarom reklámozni a dolgokat, de ITT nagyon segítőkészek és nem csak a márkás cuccokat reklámozzák, hanem az olcsót és jót!
amit linkeltem szállítással együtt 4ezer volt
ebben benne van a lámpa, egy 4200as akku, egy 230v-os és egy 12v-os töltő, plusz egy 3 aaa elemes tartó
ettől jobb ár/érték arány nemigen lesz.
milyen oldal idom van a gépeden? és még egy kérdésem lenne a telodon a féknyereg és a telo közt milyen adapter van? ez gyári xr telo?
ez egy öreg tesla biztos szólna de ettől komolyabb cuccot tartok zenélésre sajnos még nem készültem el az emelővel bár már le vannak szabva az anyagok hozzá..
Kis fogyasztású, nagy teljesítményű nem igazán van! Ajánlom figyelmedbe az Ultrafire, Trustfire lámpákat, XML-T6-os leddel, esetleg újabbak is vannak XML-U2-es leddel, valamelyik U3-al is, viszont nincs elterjedve még. Két nagyon bevált típus van, ami nekem nagyon bejött. az egyik Ultrafire C8 (nagyobb kislámpa) és az Ultrafire 501b, ez tényleg kisebb kislámpa.

Lépj fel a Prohardver elemlámpa fórumára! Segítőkész emberek vannak, és biztosan tudnak ajánlani elemlámpát felhasználástól függően! 18650-es akkuval mennek, amihez kell venni töltőt is. Jó áron viszont csak külföldi oldalakról lehet beszerezni, M.o.-i boltban ezek a lámpák nagyon drágák.
gyakorlatilag ez az egy szobám van :D szal épp meg tudom kerülni hogy az ágy tol a hűtőig eljussak haladnom kell vele kint pedig tetű idő van
Mire nem jó egy hangfal ...
Szól is ?
tök jó, közel van a hűtő
Akkor mesélj . Valami kis fogyasztású , nagy fényerejű , hordozható lámpa kell ...
ez egész jó, az akku nem tudom meddig fogja bírni, de ha kihal még mindig lehet elemekkel működtetni
egyre kell ügyelni hogy töltés közben nem szabad bekapcsolni a fényt
új műhely:D
Szia! Elemlámpába ne ugorjatok bele. Nekem megfordult egy-két lámpa a kezemben, van tapasztalatom! Kérdezzetek nyugodtan.
Tetszik , szerintem ilyet veszek .