Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na ilyenektől mentsen meg az Isten. Egyébként 2KF, és a hirdetést belinkelem.

Hirdetés.
Nyugi csak vicceltem teljesen mindegy milyen motort veszel ha tudunk segíttünk ugyis
kf2-es vagy mi annak a kodja?...ilyen e?
Nem a Yamaháról érdeklődtem, hanem a lánccseréről, egyébként elnyomtam, bocsi. Most akkor öri hari?
Hát nem szégyenled magad? Egy Yamaha Xt-ről érdeklődni egy Honda fórumba?Ez olyan volt mintha a templomba káromkodtál volna
igy van
Én is úgy vagyok vele, nem hiszem el, hogy fel van újítva, míg nem látom/tapasztalom. Egyébként meg, ha nem csörög és nem füstöl, megy, megáll, viszonylag gyárias, nem érdekel, hogy mit "hazudnak".
Simson S51b-t. Na jó nem Yamaha XT 600-at hátul tárcsás 88-89-es, Vönöcki, ár nélkül hirdetik, de 230-at kérnek érte. Csak nem akartam írni, mivel ez a Honda topik és én kezdtem rossz helyen kérdezősködni, remélem nincs harag :)
pl a kamu dumák:
-most cseréltem olajat
-mennyi kell bele?
-nem tudom
persze eladot is kell nezni...meg hogy beszel a motorrol stb.
elég sok motort vettem már vagy ott voltam a vételnél, de én inkább az eladót néztem jobban mint a motort
volt akit otthagytunk a rákba nem is igen nézegettük a gépet
egyedül az xr4-nél nem volt járható út mert kupectől vettem
azert ez szerintem nem igy van.....nem fog neked senki annyi szart ossze kanalazni mint nekem van amugy meg ha meghalja hogy nem csorog nem zorog nem fustol es megy mint az ordog o dolga el e hiszi
ez a felújítás nem jelent semmit, lehet szerezni alkatrészt bármikor, főleg szarokat....
szóval a mutogatás sem jelent semmit, nem kevés embert átkúrtak már így hogy ezt-meg azt kicseréltek és adták is a régit
akár szervizekben is
Arra olcsó lenne a lánc szett
szamlaval ha bizonyit az meg semmi....mutassa a regi alkatreszeket is...en eltettem mindent amit csereltem eddig.....igy van 7 kopott himbam
lehet valami minirigát
Miért nem árulod el mit akarsz venni? Mert így most irogatunk a semmiről
ez a szép jó és olcsó nemigen jön össze
bár haver a nyáron vett egy domit 320ért és az szép is jó is és szerintem nem volt drága
Utánanézek a gyári áttételnek és valószínűleg tudnak a boltban is hozzávalót adni. Először motor kéne, de nem egyszerű, hogy szép is legyen, jó is, meg olcsó is, közel is meg...
Hát igen, nem igen akarnak engedni belőle, de állítólag fel van újítva és bizonyítani is tudják. Vasárnap meglátjuk, a lánccserére meg majd visszatérünk akkor, addig is érdeklődni akartam. Attól tartok, a láncszett árát nem fogja elengedni, ha meg máskülönben jó, amiatt nem akarom otthagyni a motort. Nehéz dolog ez még keresett mellett is, pláne nélküle tanulóként (ösztöndíjból).
megveszed a motort es ha nem akarsz mas lancszettet rarakni mint az orginal vagy ami rajta van egyszeruen mikor veszed a lancszettet megmondod milyen motorra kell es olyat adnak....nalam legalabb is igy volt XL-nel
mikor ezt a motort meglatom meg mindig megfajdul a szivem hogy nem hozzam kerult
ha meglesz majd lehet róla értekezni
azért alkudj le egy 30ast a láncszettre
Jelenleg nincs motorom, vasárnap nézek meg egyet, ami lánccserés. Gondolom, ha hagyom a lánckerekek fogszámát, akkor megszámolom a láncszemeket és olyat veszek, viszont így sem biztos, hogy elölről kezdem, hiába az új lánc, ki tudja milyet raktak fel, ezért kérdezem a trükkjét.
sokkal hosszabbat nem érdemes mert elég jó áruk van