ha ismérve vagyon a pozsonyi csata eme nemes fejedben nagy baj nem lehet mert akkor tudod őseink,hogy vívták csatáinkat s,hogyan védték eme nemes földet s most rajtunk a sor kérdés van e bennünk annyi erő s haza szeretett s ki e tudunk állni ismételten a hazánkért remélem be látják a föld nemzetei,hogy a föld a Jézusé és nem a gonoszé s nem a rokefelerek kellenek hisz ők csak kizsákmányolni akarják a földet s nem élni rajta
Na off részemről a téma legalább is itt!
nem tudom ki az a postás
de
ennyi nem motor még belefér, pár sor, utána nem írok erről többet ide
vésd az eszedbe hogy a köznép mindig szopott
most is, 5 éve is, 50 éve is, 500éve is, és 5000éve is stbstb
csak most túl nagy lett az arcunk, ráadásul magunkat is szívatjuk(mert megérdemeljük)
szerintem most a föld lakosságának több mint fele cserélne velünk, még ebben az elnyomott sokat szidott helyzetünkben is
uff
Szépen szedi a tappancsait Kicsit köhögős, még mindig csipegeti az olajat De ha marad a telet még biztos kibírja
Te ti nem voltatok kint? Kíváncsi vagyok az Ékszer hogy muzsikál kint
http://youtu.be/nFxiBfXtoGU
m22 es 1.5mm menetemelkedéssel?
http://www.ebay.com/itm/22mm-1...
M20as menet ha jól mértem, de a menetemelkedés mekkora?
Na off részemről a téma legalább is itt!
de
ennyi nem motor még belefér, pár sor, utána nem írok erről többet ide
vésd az eszedbe hogy a köznép mindig szopott
most is, 5 éve is, 50 éve is, 500éve is, és 5000éve is stbstb
csak most túl nagy lett az arcunk, ráadásul magunkat is szívatjuk(mert megérdemeljük)
szerintem most a föld lakosságának több mint fele cserélne velünk, még ebben az elnyomott sokat szidott helyzetünkben is
uff
on
Igazad van és ezért nem is írok sokat se politkáról se nézeteimről
szimóval is olyan 1:60 keverék környékén járok hogy ne füstöljön
de csak ha nem füstölgős 2t-ve jössz
Jól látom,hogy garmin etrex-et használsz navigálásra? Mi a véleményed róla,jól látható menet közben?Milyen térkép van rajta?
Szívesen dumálok olyan emberekkel akiknek van mit mondaniuk
Te ti nem voltatok kint? Kíváncsi vagyok az Ékszer hogy muzsikál kint
Nagyon csinos az xr,milyen fejidom van rajta?