Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt ezen a fórumon szokott lenni csak elég ritkán.Nézd vissza fórumot 1-2 hétre vissza menőleg.
azt mondta,hogy neki klx alkatrészei vannak
ezért nem értettem,hogy mivan
egyben? mit tartalmaz az egyben? és főleg mennyiért?
biztos nem akarod külön?
nem az én mail cimem de kérdezz rá a gyerekre hátha ocson van neki:D
a blokk szét van szedve így vettem de csak egyben szeretnék megválni tőle ... külön külön nem foglalkozok vele...ha meg megmarad majd össze lesz rakva....egyszer ha lesz időm ilyesmire..
hali
akkor nem értem,mi a helyzet, írt valaki mocisgubi@gmail.com címmel vagy ilyesmi,azt hittem te vagy
na de térjünk rá a főtengelyre
akkor neked lenne egy ,amitől megválnál? motor számot nézek ,lemegyek a műhelybe,megnézem,aztán írok, de 90es vagy 89es a gép amúgy
voltam kint egy kicsit varacskolni :D brrrrrrrrr miért puffog be kipufogóba mintha sluszolna ha 2 sebességben csak lassan maszatolok vele?
fire nem én írtam neked... sztem nézd vissza az üziket az tuti de tudsz motor számot mondani megnézem hogy egyezzünk e egyáltalán ...
hol tudom elérni r71 urat? melyik csoportb tevékenykedik?
mármint mire ötletet?
hali
sikerült rákérdezni a haverra,hogy van e neki főtengely,és mennyi?
Van itt a fórumon egy motorszerelő kollega R71 néven van fent írj rá hátha van neki vagy tud valami jó ötletet adni
sok Boldogot még:) jó a torta
ahha,akkor marad hogy kerítek egy xr főtengelyt,felhívok délután egy bontóst,meg azt a számot amit déni adott, nem jött jól így karácsony elött ez a főtengely vásárlás
na mind1 ezt rakom a fa alá XD
Hát szerintem csak xr főtengely lenne jó neked vagy az xl 600 r de annak csak 75 mm a lökete.Az XL600 LM főtengely 80mm löketre megegyezik a xr 600 éval de az a baj hogy az önindittós és neked az túl hosszú akárcsak a domié.
ezért jó a rendszámos motor
arra nem sajnálja az ember a pénzt
sikeresen elpasszoltam pár felesleges cuccom ha még sikerül ezt-azt elpasszolni azt hiszem füstmentesítem az xr4-et
berendelek gyári szelepszárszimmeringet meg pár kacatot aztán elszállítom generálra
hali
tehát akkor milyen főtengelyek lehetnek nekem jók?
90es az xr,már 1 karbis, írtam mocis kollégának, írta hogy egy haverjának van, majd rákérdez
Valahogy igy volt nekem is. Se a gumikat nem nézték meg hogy E betüs-e, se a kipufogót. Nekem még a lámpát se.
Alvázszám, jobbról egy fotó, balról egy fotó, fékpad, köszönjük.
Srácok, szelepszár szimeringet kell cserélnem, mert most hogy kiszereltem a blokkot, vettem észre, hogy a kipufogó szelep szára olajos. Ne szarozzak és rendeljem meg a gyárit, vagy tudok ajánlani valami mást? A telókba is cserélem az olajat, a manuálba valami ss7 vagy mi van írva, ilyet kapok, vagy egyszerű villaolaj aztán csumi?
én már 2x vittem az xr4-et műszakira de eddig még egyszer sem indították be
legutóbb a fejidom lámpájából hiányolták az e betűt, de mondtam az embernek evvel ment át múltkor is
a féket mérték meg a vázszámot ellenőrizték
a féknek is lényegtelen az értéke csak tudjon állóra félkezni
és legyen rajta 2 tükör
Hali! Pöttyet hülye kérdés 2 év után , de nincs meg esetleg az xr dobot, mert én még mindig keresek gyárit, vagy legalább olyat, amibe be van ütve valami számféle. Műszakira kéne, bár azt hallottam, hogy jobb helyeken elég ha halk, arra meg jó a dörzsit belenyomkodni.
Sziasztok :)

http://www.sportmotor.hu/motor...

gondoltam megosztom veletek ezt a pár képet ha nem baj :) szerintem mindenki szeretne egy ilyet vagy ehhez hasonlót egyszer :D
felül a gumi ragasztása még nem engedett el?
enyémet már újra kellett ragasztani
Szia, igen, Garmin Etrex, sztem jó választás mindenesnek, sebességet le lehet olvasni róla menet közben, km-eket is ő számolja. Térképnek ingyenes tuhu-t használok (turistautak.hu), rajta van minden ami kell.
hószán ütősebb,sokkal jobban gyorsul mint a motor
Meg persze jó sok hó hozzá