kb igen vagy ha már meg van a lánckerék akkor szétveszed a láncot és megnézed hány cm hiányzik majd kiszámold, hogy az az x cm hány csapnak felel meg és hozzáadod még a lánchoz.....
Sziasztok! Láncszettcserével kapcsolatban szeretnék kérdezni. Honnan tudom, hogy egy adott áttételhez hány szemes láncot kell vennem? Vagy itt is úgy kell venni, ha variálok vele, hogy hosszút és majd kiveszek belőle?
nekem kb összejött ez az év
bár a jövő évet szabival kezdjük, elmaradt valami megrendelés
a héten se termeltem szerintem 5000 forintot sem
azért igyekezz, asszonykád diétázzon(úgy is ez a módi) aztán dugdosd félre az 5ezreseket
csavarni egyáltalán nem lehet, megütögettem jó szimós módszerrel a hajtókart nem csilingelt meg ilyesmi, hajtókar felső része is szép állapotban van,szerintem rendben lesz a cucc
vettem hozzá egy domi oldaldeknit is, mivel domi főtengely,úgyhogy lehet mostmár szerelgetni össze a gépet
megjött a zseblámpám, fabrikálok egy tartót az xr4-re aztán ha úgy adódik ez fog világítani
nem kell ide 10+ pénzekért halogén fejidom, ez sokkal jobb nála
nekem valószínű,gyújtásdoboz,már nem most kezdte.egyébként a fórumon már kitárgyaltuk a srácokkal.este rendeltem egy gyujt.el. dobozt.Próba cseresznye!
Holnap próbáld meg elindul e. Aztán egy légszűrő tisztítás, gyertya vizsgálat, esetleg karburátor pucolás lehet sokat segít.
Hát igen 2km sárban az szép edzés.
hali! Ma úgy néz ki hogy kiütöttem az xl 350-emet.Elvittem megsétálltatni, jól ment,majd durrogni kezdett,elment az alapjárat,rángatott majd megállt,rugdostam de már nem indult.séta a motorral kb. két km,ebbe a takomyba.
bár a jövő évet szabival kezdjük, elmaradt valami megrendelés
a héten se termeltem szerintem 5000 forintot sem
azért igyekezz, asszonykád diétázzon(úgy is ez a módi) aztán dugdosd félre az 5ezreseket
Azok akiknek nem fontos a karácsony sokat tesznek azért,hogy nekem se legyen jó
mikor lesz már motorod?
szerezz be valami szakadt 600ast aztán irány a helyek
vettem hozzá egy domi oldaldeknit is, mivel domi főtengely,úgyhogy lehet mostmár szerelgetni össze a gépet
mert ha meg sem moccan akkor faca
vagy beszőtték a pókok
Nem vagyok túl aktív így motor nélkül de engedjétek meg,hogy Nagyon Sok Boldog Világvégét kívánjak minden motorosnak
végül sikerült szerezni 1 fain főtengelyt egy bontós sráctól egy 10esért,úgyhogy végül akkor nem fog kelleni ,azért köszi :)
nem kell ide 10+ pénzekért halogén fejidom, ez sokkal jobb nála
Hát igen 2km sárban az szép edzés.
Ez a Zima Thohyn készült