Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kb igen vagy ha már meg van a lánckerék akkor szétveszed a láncot és megnézed hány cm hiányzik majd kiszámold, hogy az az x cm hány csapnak felel meg és hozzáadod még a lánchoz.....
Milyen motorod van és mekkora az első és hátsó lánckereked?
Sziasztok! Láncszettcserével kapcsolatban szeretnék kérdezni. Honnan tudom, hogy egy adott áttételhez hány szemes láncot kell vennem? Vagy itt is úgy kell venni, ha variálok vele, hogy hosszút és majd kiveszek belőle?
nekem kb összejött ez az év
bár a jövő évet szabival kezdjük, elmaradt valami megrendelés
a héten se termeltem szerintem 5000 forintot sem
azért igyekezz, asszonykád diétázzon(úgy is ez a módi) aztán dugdosd félre az 5ezreseket
Erre inkább nem mondok semmit
Azok akiknek nem fontos a karácsony sokat tesznek azért,hogy nekem se legyen jó
csak összefutunk valamikor a zarándon
mikor lesz már motorod?
szerezz be valami szakadt 600ast aztán irány a helyek
Jó volna már személyesen
csavarni egyáltalán nem lehet, megütögettem jó szimós módszerrel a hajtókart nem csilingelt meg ilyesmi, hajtókar felső része is szép állapotban van,szerintem rendben lesz a cucc
vettem hozzá egy domi oldaldeknit is, mivel domi főtengely,úgyhogy lehet mostmár szerelgetni össze a gépet
inkább a szombati maja újkor kezdetre igyunk
hajtókart nem lehet csavarni egy icipiciminimálisat sem?
mert ha meg sem moccan akkor faca
vagy beszőtték a pókok
amennyire tudtam megnézegettem,nem lóg meg semmi, szép állapotban van,valószínűleg jó lesz
Köszi!Viszont kívánom neked is
Szevasztok!

Nem vagyok túl aktív így motor nélkül de engedjétek meg,hogy Nagyon Sok Boldog Világvégét kívánjak minden motorosnak
10-ért az jó vétel volt csak kérdés hogy jó is-e mert bontóba 20-25.000ft egy főtengely.
hali
végül sikerült szerezni 1 fain főtengelyt egy bontós sráctól egy 10esért,úgyhogy végül akkor nem fog kelleni ,azért köszi :)
megjött a zseblámpám, fabrikálok egy tartót az xr4-re aztán ha úgy adódik ez fog világítani
nem kell ide 10+ pénzekért halogén fejidom, ez sokkal jobb nála
Ha már megrendelted legyen az
nekem valószínű,gyújtásdoboz,már nem most kezdte.egyébként a fórumon már kitárgyaltuk a srácokkal.este rendeltem egy gyujt.el. dobozt.Próba cseresznye!
Holnap próbáld meg elindul e. Aztán egy légszűrő tisztítás, gyertya vizsgálat, esetleg karburátor pucolás lehet sokat segít.
Hát igen 2km sárban az szép edzés.
kész vagyok,mint a matek házi!
Én is jártam így de nekem kis szünet után elindult. De nekem akkor mikor vizet kapott. Egyik kábel burkolata el volt törve.
hali! Ma úgy néz ki hogy kiütöttem az xl 350-emet.Elvittem megsétálltatni, jól ment,majd durrogni kezdett,elment az alapjárat,rángatott majd megállt,rugdostam de már nem indult.séta a motorral kb. két km,ebbe a takomyba.
Én nem ihattam mert én vezettem........ estét
Most a legutóbbi motorozásnál is valahogy így jártunk, hogy kiürült a bolt nem? Vagy csak a rémálmomban volt így, nem tudom. Na léptem etetni.
Az a helyzet hogy nem volt több
Ez a Zima Thohyn készült