Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

van valami tuti beállítás amiről tudnom kellene?
lehet nemtudom de nehezen indul utánna sajnos
akkor neked valami galiba van a karbival mert nekem ha eldolt indult pik pakk
hogy jottel ra hogy rossz?....szet kaptad?
a karbi már rajta van az aksit meg vagy oldalra vagy hátra megoldom majd
hova teszed az aksit?...hogy oldod meg?
domi karbi megoldja az inditast
üdv kollega.
azt írta masteron ,hogy neked van egy bontott xr 6 blokkod,főtengely érdekelne belőle
írj egy mailt és egyeztetünk
megkaptam köszi
hali
nem a legelső széria ,hanem a 2. ami már 1 karbis, de még hátul dobos, 90körül éjvárat,annak megegyezik a főtengelye a legelsőével?
küldtem az elérhetőséget emailban
Valakinek xl-hez papírok? 125-200 ig bármi érdekel Vagy valaki aki a motorjáról eladná őket Egy próbát megér...
Ha jól emlékszem neked az első kiadású dupla karbis Xr 600-ad van mert van itt egy srác akinek pont van egy ilyen blokkja szétszedve eladó MOCIS néven van itt a fórumon írj rá hátha meg tudtok egyezni.
jólvan remélem ha erre járnak hozzázólnak a dologhoz
bár elsősorban nem átalakitani akarom,legjobb lenne egy xr főtengely bele, a régibe kicsit elfáradt az alsó tűgörgő
hol találom meg az urat?
Masteron és Devilke a nagy szaki ezekben az átalakításokban.....
Őket keresd
szia
ha jolemlékszem van csumpinak egy de nemtudom milyen talán xr-hez kérdezd meg őt.
hali
xr 600 ba milyen főtengelyek rakhatók be még?
xl 600nak 75mm löket, dominak 82mm,xr nek 80mm lökete van?
az önindítósok főngelye hosszabb ha jól emlékszem,gondolom az akkor nem fér be,de az xl ből van ,ami nem önindítós,ugye? mondjuk ha ott meg kicsi a löket,akkor kisebb lesz a sűrítési viszony.
domi henger van rajta végülis,szval érdekes a dolog, de a lényeg,hogy kéne 1 főtengely,ha valakinek van olcsón,visítson :D
mindenkinek a legjobbakat mentem
Visszanéztem szerintem csak jól elöl de fogalmam nincs miért
nekem így jó szokott lenni
én probáltam már mindent de semmi. legjobb ha leülök és várok negyedórát bár ebben a hidegben
ha eldől akkor kézi deko behúz, maxigáz és 6-8 rúgás
utána ismét pöccre indul
nekem is csak akkor van baj ha elborul de pont elég az
lefelé miért a tankon ültök?