Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

skótokat nem támogat
ma sem volt időm...
el kellett temetnem a legfaszább bullterrierem
de holnap most már tuti megmérem
tegnap matematika oktatást tartottam a gyermeknek
Még mindig nem kaptam méretezett rajzot! Tudod, a görgő.
Persze majd ha az IMF támogatni fogja a tuningolásomat
ha tuning akkor ne olcsóskodj már vazzeg
vedd meg a legvastagabban aranyozottat
Nem-nem kell a tuninghoz
mi történt? elhordták az egerek?
XT-TT 600 egy vezérműtengelyes, de szerintem a vezérműtengely nem egyforma. Más lehet a vezérlés picit. Mindkettő 2 karburátoros. TT nikasil bevonatú hengerrel szerelt.
A 350-esekben van csak dupla vezérműtengely. Fasza gép az is, volt szerencsém próbálni egyet. Pozitív csalódás volt nagyon.
Nincs valakinek occsó pénzért eladó Dominátor vagy xl 600 lm generátor forgórésze ( lendkerék ) ?
http://www.rallye-tenere.net/S...
itt megtalálod az összes xt-tt típust nézegesd
az enyém xt 1 vezérműtengelyes
de szerintem a tt is
és tuti mind 2 karbis, vagyis itt nem olyan mint az xl hogy 2 teljes karbi van(a szivató kivételével) hanem az egyik fele csak egy vákuum vezérelt
suber meg egy fúvóka aztán jónapot
XT is 2 vez. tengelyes? meg a TT tuti 1 karbis nem?
mintha annak nikaszilos volna a hengere....
de nem tuti
nem ismerem a tt családot
vannak itt amstaff fanok......
ha tavaszra tudna valaki egy jó helyről származó kölyköt reális áron akkor szóljon már
Üdv mindenkinek
Ini olyan kérdésem lenne hogy mi a külömbség XT 600 és TT 600 as blokk között ? Ismerősöm akar cserélni és azt mondták neki hogy TT blokk van az XT be
erre nem tudok mit mondani.......
ha nem 30v-ot tölt akkor nem kellene kinyírnia
elméletileg.......
de kérdezz meg egy szakembert
de az a legbiztosabb hogy megvárod a festés végét és arra teszed a tiéd
Hát igazábol a barátomnak van de nem tudja mit csináljon vele.Mondtam neki hogy szedje le tisztítsa ki, de nem biztos hogy az elég.Azért kérdezlek titieket hátha tudtok valami okosságot!:)
Nekem mikor 12 éve gyújtáselektronika hibás volt a motorom, akkoriban minden szerelő cin box-nak hívta

Nekem szépen belilult az új krómozás a kipufogón a melegedéstől (nem volt elegendő előgyújtás)
van egy cdi doboz egy tipusegyező motoré ami festésre darabokban.Próbára megkapnám de félek hogy szétcseszi az emyém. ?
sztem jol el van állítva az a karbi...merre van az a motor?:)
egy kérdés a témához. Ha a "szar" motoromra rakom a tuti cseregyújtásdobozt,az meg tudja e ölni?
köszi a választ!
az bizony. egy próbát megér
ha keresztben működik és a tiéd még mindig szar akkor más a hiba
bocs de féktisztó volt a próbám tárgya,csak én lekont.tisztítóztam.
ha kitámaszt a szelep, akkor azt csak így nem lehet javítani, ahhoz már kicsit szét kell bontani!
Nem biztos, hogy ez a baja, de régebben olvastam itt fireball egyik hsz-ben, hogy neki is volt ilyen, hogy felizzot a könyök és ott is a kipufogószelepekkel volt a gond.... pedig az is indult rendben!