Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

keresd meg az izzót aztán onnan indulj a tekercs felé
méregess serényen
Sziasztok! / Jó Estét!
Van egy Honda XL 600R típusú motorom.
Olyan problémám adódott, hogy haverokkal motorozgattunk, kezdett sötétedni, kapcsoltam világítást, és kb 15-20perc múlva hirtelen, a fényerő veszített olyan 80%-ot, így épp annyit világít, hogy semmit nem ér :$
Szerintetek mi lehet a baja?
Világító tekercs vagy valami érintkezéshiba, vagy izzó?
Válaszotokat előre is köszönöm!

K. Ádám
most hoztam haza a szerelőmtől a másik mocimat egy KLR600-ast,cserben hagyott a szerelőm is.Öreg vas de szerettem.Már kissé kopik a szeretet.Maradt a simson(kottyogni)
nekem ráér....
ilyen vagy 6-7 éve
csak eddig nem jártam haza 10 után
Nem gond, ha januárban készülnek el? Megdumáltam haverral, de írta, hogy idén már nem jön be a céghez. De semmi akadálya.
1 szomszéd van akit esetleg zavarhatott volna, de neki is van 2 kutya amik néha egész éjjel vonyíkolnak, szóval nem hinném hogy tenne bármit(enyém tized részét nem ugatott 24 órából kb20 órát aludt)
végre sikerült megmérni, küldtem mailban, ide nem teszem mert kiröhögne mindenki
kösz.,valószínűleg megvárom amíg összerakja.Télen amúgy sem pezseg annyira a vérem.
Szomszéd esetleg
küld el a csikának olyan 10 pénz felé meggenerálozza
érdemes az elejét is, nekem sokkal jobb lett mióta "megpiszkálta"
itt is visít az egész család......
Szerintem abba ne nyúlj bele
Hozzányúlt már valaki a hátsó lengéscsillapítóhoz (XR400). Csak azért kérdezem mert szétkaptam a motort, aztán ha már ki van szedve érdemes-e cserélni valamit? (olaj, karmantyú)
Köszi az infót!
részvét a kutyusért.én az enyém 16 éves korában temettem,már nem látott,rosszul hallott de a könnyem csorgott.
hát igy nem lehet segíteni hallomásból és egyéb de a tisztítás nem tehet kárt benne
kb megfordult a gyomra....egy boncolast megerdemelt volna....reszvetem
én nem vagyok skót hanem megfontolt
a kert meg 2400nm szóval elfér a vakolat
üdv masteron! ment a mail
Te beszélsz nekem a Skótokról? Mikor a házadat is azért nem vakolod be,hogy nagyobb legyen a kerted
ha 50 alatt adod el a kiskutyákat akkor totál szívás a tenyésztés
már a kistestűek sem igen mennek el nagy haszonnal
nem tudom......
reggel még teljesen jó volt, utána kapott enni húsleves maradékot
aztán asszony annyit látott hogy rókázik és felborul
aztán pár perc és kimúlt
de se csont se semmi nem volt a levesben csak kenyérmaradék
amúgyis átnézte a nej, van rutinja a csontot torokból kiszedésre
a másik kutyának meg semmi baja
szóval gőzöm sincs......6 éves volt, se dagadt se sovány,semmi előjel
Annyira ráfizetéses lett az előző alom, hogy megfogadtam, több kutya nem lesz. Tavaly kaptál volna tőlem ingyen.
Szegény mi történt vele?