Ott nem biztos,hogy a rugóval lesz a gond nekem is ezt csinálta és láncot kell cserélni,de amúgy érdemes a rúgót is kicserélni meg kell nézni maga a feszíttőd jó-e mert az is tönkre tud menni és akkor vissza enged,mert az hasónlóan működik mint egy szabadonfutó.
Szerintem egyszerűbb, ha egyenesen a márkakereskedéstől rendelsz, a többi úgy is csak ráteszi a saját hasznát is. Lehrmotor hamar meghozta nekem a gyári alkatrészeket.
Írj egy emailt, kérj árajánlatot.
ez a rugó gyári száma: 14514-MG3-000
3,5 Euro
Itthon valamivel drágábbak a honda alkatrészek, de szerintem 1500-nál nem kerül majd többe.
De, ha a közeledben van másik kereskedés, akkor érdeklődhetsz ott is, az árak egyformák.
hidegen első és 3.rugásnál ha beindul kalamol le is áll aztán 2 3 rugás beindul megáll aztán 2 rugás kalamol de jár aztán ha megyek úgy 15 percet elhallgat tud amúgy valami galibát csinálni vagy ne foglallkozzak vele?
Köszönöm. Párszor levert a víz, mire végeztem vele. Megküzdöttem vele a hajlatban, mire kiment belőle minden ránc. Szerencsére van hőlégfúvóm is, az sokat segített nyújtani a huzatot.
Írj egy emailt, kérj árajánlatot.
ez a rugó gyári száma: 14514-MG3-000
3,5 Euro
Itthon valamivel drágábbak a honda alkatrészek, de szerintem 1500-nál nem kerül majd többe.
De, ha a közeledben van másik kereskedés, akkor érdeklődhetsz ott is, az árak egyformák.
Ilyen hidegben nem megyünk azért nagyon messze
bolond vagy de koléga így szeretlek
kiszedegettem a képeket a telefonomból
ilyen az amikor unatkozik az ember a sok vas között
még ráfizetned sem kell