Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ott nem biztos,hogy a rugóval lesz a gond nekem is ezt csinálta és láncot kell cserélni,de amúgy érdemes a rúgót is kicserélni meg kell nézni maga a feszíttőd jó-e mert az is tönkre tud menni és akkor vissza enged,mert az hasónlóan működik mint egy szabadonfutó.
lesz idom lefotozom....meg meg is kell keresnem .....osszes eddigi gumim elvan rakva ugy hogy ott kene neki lenni....de mar kopott olyan 30%-os lehet
legegyszerubb hondabol....ahogy elottem irtak nem nagy tetel....viszont ha mar fojamatosan csorog es rugo nem segit vezlanc csere lesz
Szerintem egyszerűbb, ha egyenesen a márkakereskedéstől rendelsz, a többi úgy is csak ráteszi a saját hasznát is. Lehrmotor hamar meghozta nekem a gyári alkatrészeket.
Írj egy emailt, kérj árajánlatot.
ez a rugó gyári száma: 14514-MG3-000
3,5 Euro
Itthon valamivel drágábbak a honda alkatrészek, de szerintem 1500-nál nem kerül majd többe.
De, ha a közeledben van másik kereskedés, akkor érdeklődhetsz ott is, az árak egyformák.
azért melegen halkan de lehet folyamatosan hallani hol tudok venni?
Gerecse Motor
Szerintem, ha a rugóval lenne gond, akkor csörögne mindig.
hidegen első és 3.rugásnál ha beindul kalamol le is áll aztán 2 3 rugás beindul megáll aztán 2 rugás kalamol de jár aztán ha megyek úgy 15 percet elhallgat tud amúgy valami galibát csinálni vagy ne foglallkozzak vele?
Hát elmenni nem tudok érte, de a postát szívesen kifizetem, ha feladod. Tudnál dobni róla egy képet?
Köszönöm. Párszor levert a víz, mire végeztem vele. Megküzdöttem vele a hajlatban, mire kiment belőle minden ránc. Szerencsére van hőlégfúvóm is, az sokat segített nyújtani a huzatot.
Szevasztok hol lehet vezláncfeszitő rugót kapni mert csörög..
Nagyon szépen megcsináltad
Ez egy jó kérdés....
Ilyen hidegben nem megyünk azért nagyon messze
Persze kellett vegyek hozzá egy pneumatikus (levegős) tűzőgépet, mert a két szélén mély árok van, a kézi tűzőgéppel meg csak síkban lehet dolgozni.
Na kész lettem az üléssel. Nem tudom emlékszel még, egyszer beszéltünk róla. Ilyen volt, ilyen lett.
Szia. Mikor jönnétek felénk?
Szívműtét?
Úgy látom nem vagy kézremegős
unalom nagy ur
Orvos látott már?
én vagyok beteg és te beszélsz félre
bolond vagy de koléga így szeretlek
na
kiszedegettem a képeket a telefonomból
ilyen az amikor unatkozik az ember a sok vas között
cseréljük el egy tacskó kölyök kutyára
még ráfizetned sem kell
Sajnos nem tudom elcserélni a motorom de végül is most mind1 mert most nem használom
nem és nem