elméletileg van önindító szett hozzá, külföldi fórumokon olvastam
de egyszer itt is linkelt valaki ilyent
150-200ezer közti árfekvésű a szett
a földúttól nem fog megijedni de még a homokbányától sem
Mondom nekem futkosó motornak kell csak nem szeretem a robogókat azért az endoró a max menet talán 70 km egyszerre a nayg túrákra ott az Fz-1 mi szaggatja szét hát a Freeride bringa a legjobb azt mondom na az töri a segget az fix nekem 100 as utazó bőven jó melóba járni ide oda csak azért a földút gondolom nem ijeszti meg ezeket a gépeket a DR oda nehéz volt(160kg) vagy én voltam gyenge akkoriban most már talán elbírok a 400 al. Ezek csak berúgó karosak vagy önindítósak is?
Köszi mindent bármi infó van jöhet minél többet tud az ember annál jobb a fogyasztás az nem veszélyes így 5 liter körül mint a DR akkoriban
utazni ne akarj vele, széjjelszaggatja a segged
egy 1000km-es túra után én napokig rá sem tudok nézni
engem 70 fölött már zavar a menetszél, lehet ha gizdább lennék akkor lehet nem annyira zavarna
120-130al még elmegy, nekem ilyenkor már 7 literen túl fogyaszt
bár az enyém kicsit kivan
terepen soft tempóban 5 alatt is elmegy
Nem nem azért annyira nem ma kezdetem csak pár adat kéne róla a magasság nem gond 193 vagyok a dr em is a dakar verzió volt 93 cm ülésmaggal igaz az fz1 mellé kéne lóti futi motornak engem inkább a menet tulajdonságok érdekelnek utazó tempó meg ilyesmi fogyasztás stb ( azért a zongora gyárosok sem rosszak )
11 év alatt 6000km
remélem ilyeneknek nem dőlsz be
amúgy jó gépek ezek enyémben több mint 70ezer van aztán még mindig megy
ha alacsony vagy lehet zavaró lesz a magassága, de nem magasabb az átlagtól
szervizelni nem kell mert honda
Helló sziasztok minden érdekelne XR400-as ról ami csak van tervbe van hogy vásárolok egyet a tavasszal szeretnék többet megtudni róla (v olt ugyan dr-600 am de már nem mostanában ) egy két jó átfogó vélemény kellene róla mindenféle menet tulajdonsággal meg fogyasztással szervizes dologgal meg mindennel kapcsolatban. Nehéz jó tesztet találni róla vagy csak nekem nem megy nem tudom használtautó-n sem sok van azt hiszem 7db összesenlink valami ilyesmi érdekelne
2000ft/db
de végül szereztem 1000ft/db-ért
nem bíztam a véletlenre beszereztem 4db-ot meg egy olajszűrő fedelet, olyant is hallottam hogy eltörték az egyik fülét(mondjuk ilyent sem csináltam még eddig)
majd ha megyek afrika túrára jól fog jönni
Amúgy meg aki 7 év alatt 220km-t megy,az miféle?