Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mostanában olyan béna eséseim voltak, hogy nem merek kockáztatni
meg erősen kezdek vénülni, még a tavaszi esésem óta fáj a felkarcsontom ha nyomás éri, meg a vádlim egy tenyérnyi helyen teljesen érzéketlen
szóval ideje soft üzemmódba kapcsolni
Azt már én is várom hogy akkora essen
Én minden napra behúzok egy esést általában
Ma ez elmaradt
amíg fagyos addig nem megyek egy métert sem, baszott nagyot lehet esni a fagyos talajon
mondjuk ha esne rá fél méter hó akkor azért egyből kitolnám
amúgysem az o-gyűrű ott a gyenge pont
hanem a szar újrafelhsznált"gumi" amíből a szívócsonk készül
Szerintem a sima fekete NBR anyagú o-gyűrű kibírja. Az van az XR-nél is gyárilag. De vehetsz viton anyagút is (barna színű). Az még jobban bírja.
Ma voltam kint, igazi küzdős a terep ahogy 1cm felengedett a napsütésben
a fekete az szép(nagy) de a többi valahogy nem az igazi
na majd tavasszal körbenézek pár tenyésztőt
igazándiból nem az a célom hogy 10-15ért vegyek egy "valamilyen" vérvonalú kutyát aztán megmarhuljon nekem
olyan aranyfalat kellene mint az első volt, olyan bújós volt mint egy macska de szimóval húzott 30as átlaggal
már az befosott aki csak látta
pedig azért rohant mindenkihez hogy simogassa
mondhattad volna hamarébb is épp ma vitték el a kukások........
Kb 110-130 fok között mozog ezeknek a lég-olaj hűtéses motorok hőfoka én úgy tudom
Üdv!

A szívócsonkoknál hány fok meleg lehet üzem meleg motornál?
(csak azért kérdezem, mert a szívócsonkhoz akarok O gyűrűt venni és, hogy tudjam kb mennyi hőt kell elbírnia ill. ott benzinnel érintkezik az O gyűrű? )
mit talaltam
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_xr_650_r-5839465?sc_feat
ure=BANNER_koponyeg250&sc_cohort=HA_MIX
hat nekem kitudja mi hogy van ott kotve ....ugy emlekszek hatso vilagitas joo csak feklampa nem megy pedig kapcsolo meg minden bevan kotve
De az első világításnak nincs köze XR-nél a fejidom mögötti feszültségszabályozó/egyenirányítóhoz, csak az ülés alatti váltóáramú szabályozóhoz. Nekem a hátsó világítás szarakodott.
na ha jool emlekszek igy csinal nekem most az XR
Egy ismerősömnek mindig van. Keresd őt.
Kiss László
Facebookon az albumai között megtalálod a kölyköket.
en 20 evesen hoztam az elsot...az is kaukazusi volt de mar 14 honaposan temettem .....ra 1 honap mulva mar hoztam is a mostanit.....elottuk volt bernathegyink azt 9 eves koromba hoztuk es 9 evet elt de O meg nem volt csak az enyem
Nekem az egyenirányítóval párhuzamba kötött kondenzátor okozott hasonlót. Alapjáraton volt fény rendesen, de a fordulatszám növelésekor a feszültség csökkent. Forrasztottam rá egy új elko-t és jó lett.
Az első kutyámat 6 évesen kaptam s 20 évesen temettem.........többet tudott rólam mint a szüleim
Egy korcs tacskó volt és nagyon okos
Csak mert tipikus mérgezéses tünet
egy pöcs a szerelőm!De a pálinka,az jó,kár hogy nem bírom.
mondjuk egy mérés a fesszabnál sem ártana mielőtt szétszabdalsz mindent
Most éppen a garázsban van még nem nyúltam hozzá, majd hétvégén egy pár sör mellett megfogadom a tanácsod és MEGINT lebontom a fél motrot