Nálunk is le van fagyva de rendesen.....
De nem esett akkora, hogy a ne lehessen látni a lefagyott nyomokat.
Csak ahol befújta ott nem tudod mi van alul
Nagy hóba nem is tudtunk volna annyit menni mint ma, a km óra spirálom feladta a szolgáltatást...... így nem tudom menyit sikerült menni
Mi is kimentünk haverral ketten egy quaddal. Egy helyen bennt maradtunk a térdig érő hóban. A legszebb az volt az egészben, hogy lefulladt a masina és nincs benne akksi
Mire kicibáltuk a szántásra...
Aztán ott kellett nagy nehezen betolni.
De ezt leszámítva nagyon jó volt.
Sziasztok.Mi baja lehet annak az xl 600-as nak amelyiknek nincs alapjárata?
A tulaj azt mondja hogy amikor hideg egyáltalán nincs alapjárat és ha bemelegszik akkor pedig magas.
Lehet hogy elég lene egy karbi tisztitás?
Sziasztok!
Pénzhiány miatt meg kell válnom motoromtól, ami egy honda xl600 lm
jön megy,nem füstül, kb 1000km-t mentem vele, esztétikai hibák vannak, önindító perselyezésre szorul. van hozzá egy osztrák papíros váz, vázzal együtt 130000 Ft. Ha érdekelj hívj!
06703283496
Sürgős!
Sziasztok! Szép lassan darabokban lesz az XR, egy két gyári alkatrészre szükségem lesz. Tud valaki olyan helyet, ahol neten lehet rendelni Honda alkatrészeket? és ha még olcsó is lenne.. Igazából a hátsó futóművet kell felújítani, mert ahogy már megszoktam, rohadtul leszarják a karbantartást egyesek. A blokkot és a lengővillát tartó csavar/csap úgy be volt rohadva, hogy egy doboz rozsdaoldó és melegítés után még két napig meditáltam hátha az majd segít! A lényeg, hogy kint van! de párszor emlegettem valakik anyukáját!
Ha terepen van használva egy motor évente egyszer illik átzsírozni a tűgörgőket... az előző tulajok ezt máshogy gondolták, pontosabban úgy hogy sehogy, mert én voltam az első, aki hozzányúlt. Na mindegy, haladok a felújítással karácsony környékén fújom a vázat annyit előjáróban, hogy fekete lesz.
A Zalai Dombság itt a szomszédban
Nálatok több hó esett!
Én is én is...
De nem esett akkora, hogy a ne lehessen látni a lefagyott nyomokat.
Csak ahol befújta ott nem tudod mi van alul
Nagy hóba nem is tudtunk volna annyit menni mint ma, a km óra spirálom feladta a szolgáltatást...... így nem tudom menyit sikerült menni
Bent az erdőben viszont lehet rendesen halandi
sajna ha esni is fog már tök mélyen átfagyott a föld így szar motorozni
Mindent összegezve én élveztem
Mire kicibáltuk a szántásra...
Aztán ott kellett nagy nehezen betolni.
De ezt leszámítva nagyon jó volt.
Egy 500as egy 600r egy 600lm és befogadtunk egy dr600at is
Balaton körüli túrán csak Hondák voltak nyáron
Mi ma motoroztunk egy szép karikát
Pár kép nektek....
A tulaj azt mondja hogy amikor hideg egyáltalán nincs alapjárat és ha bemelegszik akkor pedig magas.
Lehet hogy elég lene egy karbi tisztitás?
Nem akarok sok pénzt kiadni, csak a télre kellene szögesgumi donornak.
Pénzhiány miatt meg kell válnom motoromtól, ami egy honda xl600 lm
jön megy,nem füstül, kb 1000km-t mentem vele, esztétikai hibák vannak, önindító perselyezésre szorul. van hozzá egy osztrák papíros váz, vázzal együtt 130000 Ft. Ha érdekelj hívj!
06703283496
Sürgős!
Lengővilla felújító szett.
Himba felújító szett.
Himba felújító szett.
sajna meg is látszik a zsírzás hiánya a kopott alkatrészeken
Ha terepen van használva egy motor évente egyszer illik átzsírozni a tűgörgőket... az előző tulajok ezt máshogy gondolták, pontosabban úgy hogy sehogy, mert én voltam az első, aki hozzányúlt. Na mindegy, haladok a felújítással karácsony környékén fújom a vázat annyit előjáróban, hogy fekete lesz.
azt meg még annyira sem lehet szerezni mint az xr4 blokkot