Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tudom....en Ininek irtam
én a dominátor blokra gondoltam szereztem eggyet és lehet beteszem míg a 600-as blokkot feltudom teljesen újjítani
az XR650R nem oninditos...az az L....majd ha lesz XR650R akkor elso telo cserelve lesz es a karbi is Mikuni TM42-re es egy nyitott dob is lesz rajta
pedig én gondolkodom beleteszek egy 650-es blokkot a 600-as vázba.kényelmesebb lenne
nekem nem jött be a 650-es
vagy valami gáz volt a futóművével de sokkal bénább volt mint az xr
itthon is mindig felvetődik az xr4 eladása és valami önindítós vásárlása de nem látom értelmét
majd ha az asszony is akarna jönni akkor berúgom helyette
nem papirozhato....csak adasvetelim van
mindenkepp papiros gepet szeretnek....XR600R-t 25kw-os papirokon vagy XR400R-t....de alom egy XR650R
küldtem emailt a címedre
A tiéd is szimpatikus gép, papírozható?
Akkor csak vicc volt az eladása?
és milyenre cseréled majd?
jovore ilyenkor elado lesz az enyem is ha lesz penzem masikra ...de addig veszel biztos
egy profi mtb-kot nemvolt olcso. de sajna öregszem és könnyebb a gázt húzni
Egyébként, azért az sem mindegy, milyen bringát adtál még a pénz mellé.
A helyzet az hogy minden érdekel a motorodról, egy képet látok, azon szép. Írjál róla légy szíves, képeket is tehetsz fel, meg persze árat. A legnagyobb baj, hogy az ország másik felében vagy! De, ha nagyon jó a motorod, annyira nem számít :)
vedd meg az enyémet
sziasztok
én is beszéltem a tulajjal de nem engedett belőlle sajnos úgy meg sok szerintem. én a papírost vettem 235+ egy bringájért és mégis csak rendszámos.
Azért még várok vele tavaszig, nem akarok az elsőbe beleugrani, olyat akarok venni, amire tényleg azt mondom, hogy "ez igen".
hat igy hogy nincs 3. nem er 220-at szerintem....viszont ha mas baja nincs 150-et adnak erte mert sebesseget egy 100-bol meglehet csinalni szerintem
Mivel én is ilyen motort szeretnék venni, felhívtam az eladót. Rendes volt, hihetően beszélt, nem is az a gond, hanem az hogy kidobálja a 3.-at . Pedig közel is van, jól is néz ki (képen legalább is), és az ár sem rossz. De így szerintem nem lesz belőle semmi.
Nem,semmit. Csak jónak tűnik az ára
Szia!
Én láttam, viszont nem beszéltem a tulajjal. Tudsz valamit a motorról?
Én is beszéltem a tulajjal, nekem is ezt mondta.
Sziasztok!Volt valakinek gyújtótekercs problémája xr 600 r-nél?
Most akarok venni egy motorkát,elvileg ilyen baja van,melegen nehezen indul!
üdv xr400r:)