Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szarul de buszken
rugo 3 euro
Szép napot legények, igen régen jártam erre.

Hogy vannak a motorok?
bocs hogy bele vauu de nekem is hasonló a problémám melegen elhallgat.. de én szerintem nálam csak a feszítő rugó lehet a hibás mivel egyszer már szét lett szedve csak mozdítva lett rajta és sokáig jo volt megint ..de most újra kezdte ...
hat ha 6 honapos akkor szerintem feszito baja lesz....rugot csereltel?
ja 2 óra bánya csapatás 2 és fél liter benya meg a csizmára ráfagyott a havasretek qva hideg van
Szevasztok legények látom mindenki pofozgatja a vasakat Tiger a vezláncfeszitő milyen hangot ad ha gáz van vele mert a kicsike hidegen csörömpöl de a vezlánc vagy 6 hónapos
Tele tankot forevör!
Hali Lali papi
Ezt láttátok?
XR 600
meg kell veztengely meg vezlancvezeto....meg egy kipufhimba a deko feloli is talan mert amit vettem himbakat ez az 1 mar elekzdett kopni es abbol is szeretnek joot szerezni.....nem is a alkatreszekkel van a gond hanem a penzel
végülis mit kell cserélned még h müködjön?
nincs időm ilyesmire amúgy fabrikálnék én is ...
aaa ez mar igy van julius vege ota ez mar csak tavasszal fog menni ha fog
Majd emlékeztess ha már nem kell, odaadom neked a szívótorkot, de ez akkor lesz ha lecseréltem xr-re!
ne alakitsd vissza :) adok én helyette másikat ezt meg elküldheted hozzám tovább tesztelésre ah kész a másik blokk egyszer.)
Nem gáz! Egyébként azért ilyen hogy ha kell, vissza tudjam alakítani a gyárira!Nem akartam maradandót!
gyooo van hozd megnéztem a képeket sztem jo lesz bár nem gáz hogy az elválasztás benne van ? áramlás egyébb? nem tudom csak okoskodok:)
Ha gondolod elviszem magammal, elfér, aztán majd meglátjuk!
nem lényeges lánc egyenlöre nem kell
remmélem sikerrel jár és az alpján installálhaom enyémet is:D
Van 2 is, nekem nem kell, mert nem O gyürüsek! Van patentszem is hozzá!
Egy husqvarna 610 ról van a karbi, de küldök az összeállításról is képet, még nincs kész, de lassan + lesz!
az elektromos izék kellenek az a 2ö :) a lánc milyen hosszu?
Volt. A képek az elektromos cuccokról és a két lánckerékről vannak ha kell.
rendben ahogy neked megfelel természetesen..
Ajánlott levél olcsóbb.