Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Valakinek nem volna otthon elfekvőben, bármilyen állapotú és színű Honda XL / XR / Dominator ülés melletti idom? Legjobb a Dominator idom volna. Évjárat, szín, sérülés mindegy!
Köszi
120 as főfúvóka szerintem túl kicsi.Mekkora az alapjárati fúvókád és milyenre ég ki a gyertyád?Milyen a légszűrőd?
Fém tanknál ajánlott teletölteni, hogy ne keletkezzen felületi rozsda. De szerintem a gumi tömítéseknek sem tesz jót, ha szárazak.
az alatt a 1 ora alatt mennyi km mentel le?
sziasztok nincs véletlenül tippetek, h mitől ehet sokat a dominátorom?
már elvittem egy szerelőhöz is, h nézze át hátha ő talál valamit.
de őő se talált semmit csak adott egy másik fuvókát, h próbáljam meg azzal.Most egy 120-as fuvókával használtam tettem bele 5 litert és kicsivel több mint 1 óra után alig volt már belőle..
esetleg valami tipp?
Szevasztok! Télre ki kell venni a benzint a mociból vagy haggyam benne?
Na akkor várom a rajzot, meglátom mit tehetek érted. Hátrányom nem származik abból, hogy megpróbálom legyártatni. kemenytomi2kukacgmailpontcom
Erre a címre várom.
és kettő darab? nem gáz? vagy esetleg négy?
de ha macerás akkor hagyni kell a fenébe, a szomszéd meg kapja be
nem akarok én gondot senkinek sem
sajna olyan a konstrukció hogy csak ilyen ujjnyi vastag görgő fér be
elméletben jól működött csak a gyakorlat hiánya miatt lett ilyen béna
szomszéd már tanult a hibámból annak golyós csapágyak vannak felül is
hat meg a krizis elott annyian voltak mindig hogy mar 4 kor reggel indultunk otthonrol 6-ra oda ertunk kb es eppen hogy volt parkolo hely ....bent meg nem lehetett rendesen mozogni annyi ember.....most meg mar alig vannak
kicsit le van pukkanva má...
jozsefvarosi piac...de reg voltam ott....regen majnden minden hetvegen jartunk
amatör...
az van nekem is ithon de szerintem gyogyszere nem kéne
van jó házi pájinka ? abbol kell ilyenkor este felé bevételezni:)
oké papám most viszont takarodok mert már ki folyik a szemem

Hát persze!
megoldjuk okosba
11 és 15 óra között vagyok arra, majd felhívlak hogy hol találkozzunk!Leszünk a Józsefvárosi piacon is, ott is találkozhatunk, de majd megbeszéljük!
duzzogj csak. nem csak neked szabad őszintének lenned ám
rendben .... pénteken a városban vagyok előre sosem tudom hol ... de 6 után már megbeszélt helyre is tudok menni napközben nehezebb de megoldható úgy is...
ja oké
igen jó bár már mondtam
Jólvan!
Megyek Pestre jövő héten pénteken, ha jó neked valahol találkozhatnánk!
a lábtartók sajna nincsenek jobb állapotban az enyémnél de a fesz szab . és a másik érdekel .. a többi ami a képen van nekem is van:D
lehet de neked meg komoly értelmezési problémáid vannak .. a melosra gondoltam ...