Sziasztok! Valakinek nem volna otthon elfekvőben, bármilyen állapotú és színű Honda XL / XR / Dominator ülés melletti idom? Legjobb a Dominator idom volna. Évjárat, szín, sérülés mindegy!
sziasztok nincs véletlenül tippetek, h mitől ehet sokat a dominátorom?
már elvittem egy szerelőhöz is, h nézze át hátha ő talál valamit.
de őő se talált semmit csak adott egy másik fuvókát, h próbáljam meg azzal.Most egy 120-as fuvókával használtam tettem bele 5 litert és kicsivel több mint 1 óra után alig volt már belőle..
esetleg valami tipp?
Na akkor várom a rajzot, meglátom mit tehetek érted. Hátrányom nem származik abból, hogy megpróbálom legyártatni. kemenytomi2kukacgmailpontcom
Erre a címre várom.
és kettő darab? nem gáz? vagy esetleg négy?
de ha macerás akkor hagyni kell a fenébe, a szomszéd meg kapja be
nem akarok én gondot senkinek sem
sajna olyan a konstrukció hogy csak ilyen ujjnyi vastag görgő fér be
elméletben jól működött csak a gyakorlat hiánya miatt lett ilyen béna
szomszéd már tanult a hibámból annak golyós csapágyak vannak felül is
hat meg a krizis elott annyian voltak mindig hogy mar 4 kor reggel indultunk otthonrol 6-ra oda ertunk kb es eppen hogy volt parkolo hely ....bent meg nem lehetett rendesen mozogni annyi ember.....most meg mar alig vannak
rendben .... pénteken a városban vagyok előre sosem tudom hol ... de 6 után már megbeszélt helyre is tudok menni napközben nehezebb de megoldható úgy is...
már elvittem egy szerelőhöz is, h nézze át hátha ő talál valamit.
de őő se talált semmit csak adott egy másik fuvókát, h próbáljam meg azzal.Most egy 120-as fuvókával használtam tettem bele 5 litert és kicsivel több mint 1 óra után alig volt már belőle..
esetleg valami tipp?
Erre a címre várom.
de ha macerás akkor hagyni kell a fenébe, a szomszéd meg kapja be
nem akarok én gondot senkinek sem
sajna olyan a konstrukció hogy csak ilyen ujjnyi vastag görgő fér be
elméletben jól működött csak a gyakorlat hiánya miatt lett ilyen béna
szomszéd már tanult a hibámból annak golyós csapágyak vannak felül is
Hát persze!
igen jó bár már mondtam
Megyek Pestre jövő héten pénteken, ha jó neked valahol találkozhatnánk!