Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Keresek rendszámos xr,xl 600,650-t
bertamihaly@gmail.com
06209163620
Jólvan oksi
Gondolom ebben a szar időben van időtök szerelni.Itt folyamatosan esik ez a shit.
de faszául szigeteld!..az fontos..
Hát nem mondasz hülyeséget, sztem kis is fogom próbálni
hát én szimszonnál ugy oldottam meg hogy egy facsavar fejét levágtam,kihegyeztem,majd mindkét kábelt rátekertem,egyiket innen,másikat onnan..duplán zsugorcsöveztem,majd még egy gumicsövet is ráhuztam..müködött faszán..
Gyertya kábelem végéből lekellet csipnem 1 kicsit mert már xar volt, most az a helyzet hogy a trafót előrébb kellet hoznom, mert nem ért oda a gyertyapipa rendesen, azt akarom kérdezni hogy kábelt tok vhogy cserélni esetleg hozzá toldani, vagy vennem kell 1 trafót?
Szép napot mindenkinek
Eladóvá vált a gépem ha valakit érdekelne
MSN : route66usa@windowslive.com
Tel:06303625623
peti! minden a helyén,forgat az öninditó,(a kis mikrokapcsolót figyelmen kivül hagytam véletlenül.. ) de a szikra elég gyengének bizonyul.. most feltettem az akksit tölteni hátha.. amugy van tipped? elöregdhet pl a cdi? vagy egyéb más elektromos alkatrész? bár én ugy hiszem ezek vagy müködnek,vagy nem..nincs köztes állapot,értsd: "halvány szikra" ...
Hát én mér hónapok óta hirdetem eddig egy fószer nézte meg,de azt is hagyjuk inkább!
A napokban meg hívtak 2-en majd lesz valahogy!
Szép napokat.
Nálam van egy tank.Elég olcsó,ha kell akkor megbótoljuk.
Gunyi ne is remélj sokkal többet.Úgy volt,hogy jönnek a géppért hétvégén.Direkt nem is basztam össze,erre baszott jönni.
Sziasztok!
600-as XR-hez keresek fehér tankot illetve jó állapotú fehér oldalsó idomot mindkét oldalra!
Esetleg valami ötlet, hogy hol tudnék olcsón hozzájutni?
Üdv mindenkinek
hát ezt azért nehezen hiszem el, hogy 2 hete hirdettem meg a motort 300e Ft-ért - ami igazán nem pénz érte, s még csak meg sem csörren a telefon (1 kivétellel). Eddig egy ember volt megnézni, de azt is inkább hagyjuk. Majd ha lesz időm, kifejtem milyen volt, de nem egyszerű az biztos:)
Szia!
A Fényszóró maszk alatt van egy csatlakozó egy téglalapalaku fehér,általában ott szok elmenni az érintkezés, probálj önindítózni és mozgasd és ha forgat az öninditó már meg is találtad,
kontokt tisztítóval megpucolod és már jó is,
Tudod hogy a szelephézag:- 0,05-0,08?/Szivó-Kipuff/
Elektronikához én is max izzó cseréig vagyok benne
Nekem az Xt csinálta ezt 12-13 lityet bevert meg köpte a gyertyát mint vmi rosz simo aztán elhalálozot a CDI m, de am szte csak simán sok anyagot kap, állitsatok rajta
köszi peti! mostmár minden a helyén van elvileg..már csak egy szelephézag állitás,és jöhet a first run.. kicsit aggódom,mert az öninditó nem teker..ha direktre kötöm forgat..de az elektronika nem a barátom..(nem nagyon értem)..de majdcsak kiszüröm hol a hiba.
Fiuk, ma vettem észre hogy mikor oda huzok mocinak picit füstöl kéken, eddig nem is látam,olajat észrevehetően nem ette, bár elvolt döntve 1 darabig elég rendesen lehet picit felfolyt az olaj? vagy ráférne 1 szelepszár szimeringezés? am nehéz szimeringezni? nagyon szét kell bombázni a gépet?
Sziasztok
Olyan kérdésem lenne egy Xl 600 assal kapcsolatba hogy miért eszik rettentöen sokat és ugy kormolodik a gyertyám mid ha muszály lenne. ha valaki tud segiteni megköszönném
Heló, sajnos már elkelt!
Hát ez van,kell a pénz,mert akkor nem adom el a gépet.

Nem motoros téma,de valaki nézi a vb-t
Dolgozniiiii? Nem irigyellek!
Nincs mit,szívesen, és jobbulást!
Megvan még a hengerfej?