ja igen..ez lemaradt..ez egy jól sikerült vezérmülánc vezető..hozzávalók: régi tipusú mosógép ékszij,kötöződrót,és egy lecsupaszitott vezlánc vezető..elgondolás,alapanyagok beszerzése,összeszerelés..legalább 3 munkanap.én kb asszem 1000 ft-ért vettem használtat,de még használhatót..na erről ennyit..a kipuról nem tudtam képet csinálni,de azis megért volna egy fotót..
beindult a kicsike.. viszont szükségem lenne egy használható vezérmüláncra,és egy kipufogó könyök nem tudom..talán leszoritóra? az előző gondos tulaj,kivett egy pár szemet egy valószinüleg 600-as vezérmüláncból,és elég bénán csinálta,és ráadásul azt a leszoritót is és a kipukönyököt is összenyomorgatta..törném el a kezét az ilyen barbár kókány köcsögöknek..igazából nem értem ha valakinek nincs pénze alktrészeket venni minek motorozik..én sem vagyok eleresztve,de ha éppen nincs pénzem..addig nem motorozok..de nem buherálok..
Fiuk, nekem az xl be, a hátsó villám, xr é, lenne 1 kérdésem ugyan olyan lánc kerék megy mind1 ikre hátra? tom hülye kérdés de akko ish:) meg hol lehet jó áron venni lánc szettet? mert lánc kerék azmég lenne occson de maga a lánc kurva drága
Nekem is gyanús volt a halvány szikra, de a szervizes szerint ezeknek ennyi is elég, ne is várjak többet!
Az enyém akksi nélküli berugós, de indul pöccre, megy is rendesen. 250-es.
sziasztok! ha tudnátok magyarázatot adni,megköszönném..elég gyenge a szikrám,ha letekerem a gyertyapipát,áthúz rendesen kb 1 centiről is,de igy sem megyőző az erőssége..a kétüteműmnél csattogott rendesen,és majdnem fehér volt,ennél meg csak serceg,és szerintem ilyen rózsaszines..esetleg tipp valakinek? lehet kicsi az akksim? 12v asszem 7Ah-ás..motorom xl 200 csak öninditós továbbra is.. válaszokat köszönöm.
elvileg kb. 5 perc alapjáraton való járatás után tudod megnézni az olajszintet. Ha előtte pörgeted akkor is mást mutat ha meg be sem indítod akkor meg semmit.(legalábbis nekem)
Ha jól tudom...
hy.
mikor megnezem motorozas elott mennyi olaj van a gepbe neha szaraz mind a szahara pedig egy nappal elotte volt benne.par perc jaratas utan hagyom allni a gepet kicsit es ha megnezem utanna akkor van benne olaj megint rendesen.....na most ez normalis hogy neha azt mutassa van benne rendesen neha meg sehol semmi? eddig csak parszor fordult elo de azert erdekes
Szép estét mindenkinek!
Somogyiak figyelem !
akinek kedve lene egy 3 napos endurózásra somogyban( nem verseny) az keressen meg
Juius 9-10-11
Érdeklődni : route66usa@windowslive.com
Hali lenne egy ford mondeo 1994-es klimás szervós vonóhorgos veztő oldali légzsákos 1 év müszaki zöld kártyás autó csere robogóra az autóban a fő tengelyt fel kell köszörülni!vagy 50 ezer kp! az autóban 1.8 16V duplavezérmű teneglyes motor van! 118 Le érd msn:balint100@hotmail.com vagy a folkerbalazs@gmail.com
ini engem érdekelne a dolog, dobos vagy tárcsás a hátsó kerék?
milyen felnik érdekelnek? mennyi pénzre gondoltál?