Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Próbáltam castrolt,jelenleg eneost!
Szia
Szerintem ne szenvedj vele kapsz érte egy jó mtx-et
Elnézést kérek, figyelmetlen voltam így már este felé.
Akkor még egyszer.

Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy melegen csak "szellőztetésre" indul és még úgy is necces van amikor többször is kell.
És néha ha nagyon odarántom neki fulladozik és visszatrüszköl a légszűrőbe.
Szerintetek mi lehet a baja?
Ha karbi beállítás azt elküldenéd nekem e-mailban? (adam020202@freemail.hu)
előre is köszi.
talan udv nektek es toltsd ki az adatlapod
magas az úszószint
az se kizárt:D
Olyan problémám van, hogy melegen csak "szellőztetésre" indul és még úgy is necces van amikor többször is kell.
És néha ha nagyon odarántom neki fulladozik és visszatrüszköl a légszűrőbe.
Szerinted mi lehet a baja?
Ha karbi beállítás azt elküldenéd nekem e-mailban? (adam020202@freemail.hu)
előre is köszi.
ez nem jó hír
ez a kep akkor keszult mikor elrepedt a blokk a levalo fogaskerek darab miatt...de ezt mar lentebb leirtam....en huztam haza az XL-el
Szerintem meg egy kamaz
Biztos állt ott nemrég egy IFA
Sziasztok
és az a nagy olajfolt ?:D az se bíztató
nemtom valami baja volt de oszt megcsinaltak....de mar eladta a haver
Hol van erről a hátsó féknyereg? Elég bajos így közlekedni
Ezen ne bánkódj. Magával a címmel semmire nem megy max. leveleket küld. DE néha a legkülönlegesebb érdeklődőből lesz a vevő. Ezt nem a motor értékesítési szokásomból tudom.
én is úgyérzem nem kell ezzel foglakozni,már bánom hogy válaszoltam,ezzel ki is adtam a mail címem..na legközelebb kuka..
vigyazz a kulfoldi irasokkal...mikor arultam az XL-t irtak nekem is angolul nem egyszer de en nem foglalkoztam vele es irt az oldal ahl hirdettem hogy ha angolul irnak es kicsit furcsan az atveres
huhó 250 2t,azok veszélyes dögök :D bár nemtudom azzal milyen endurozni,fogyasztás biztos durva egy haver nemrég cserélte el volt neki cr 250 meg rm 250 de iszonyatosan zabált, 1 délutáni endurozás 1 tank benzin,8-9literes tanknál,a 600as 4t meg evett 3litert annyi idő alatt,vagy 4et,simán a felét.egy 2t 250es se nagyon van olcsóbban,mint egy régi 600as 4t,nem?láttam egy huskyt főtengely hibásan 45ezerért,250es volt,megnézem minnyá:D
ez igaz! kérdés hogy ilyen esetben ki kell e vonjam a forgalomból..stb..
Az utánfutómért Zágrábból jöttek. A balkáni alkudozás volt a legmacerásabb az eladásnál
Válaszolgass csak bátran,ha érte jön nem mindegy hová viszik?
jaja vinnék..az utóbbi levélben már megkérdeztem honnan is érdeklődnek valójában,(kíváncsiságból)de ki tudja milyen macerás dolog lenne az eladás...nem foglalkozok ezekkel..csak megjön annak a magyar gazdája
Gondolom vinnék külföldre... én meg csak nézem majd bambán hogy lecsúszok róla, mert nem nagyon akarnak Diversiont venni az emberek
Ezt,hogy érted,milyen angol leveleket?