Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem csak akkor torpan, ha hirtelen odarántok neki. Leheletnyit feljebb, már harap az állat.
Pont ugyanilyen dobom van DB killer nélkül embertelen! Dk killerből vágtam 2 centit, így mesés fület kényeztető muzsika
ha gondolod én elcserélem a gyári dobra ezt a kéményt,aztán ráfaragom én valahogy az enyémre :D ha érdekel hnap lefotózom,de sima fekete gyári dob :D
Ezek a pöcs olaszok, mikor rádobták ezt a dobot, akkor annyiban kimerült a karburálás, hogy a tűt felemelték maximumra, viszont a főfúvóka alap maradt. #165
remélem lesz valami már a xt ből azt tudom kicsit tuningolni csinálok én rá még turbót is
az vagy ....nekem nem vet langot csak ha nagyon akarom viszont kicsit tobbet kap szelepek vegett is....de nem torpan nem ful nem is kormol csak tiltason
én kanyar mestertöl de masteron is mondotta volt
Ez így igaz. De nekem annyira nem megnyugtató a szelepek szempontjából, hogy néha lángot vet.
Tudom, hogy randa a gyári dob, de ha találnék egyet, feltenném azt.
De lehet, hogy kicsit paranoiás vagyok.
nekem masteron beszelt ilyesmit mikor fuvokakat cserelgettem a XR-en mivel nekem nyitott teljesen a dobom
én is igy tudom
nekem tetszik
en ugy tudom hogy ha nyitott a rendszer es keves benzint kap a motor akkor hevulhet tul....ha rendesen be van kalibralva akkor a tobb benzin valahogy hutti is a motort....lehet hulyeseg
akkor uraim meg van fejtve nem is olyan jó ha nyitott :D teljesen nekem pl a dominátor dobok vannak rajta és csak a hátsó folytások vannak kivéve de elég szép a hangja:D álítolag...
nemtudom...azt szerintem a rossz keverek arany nyitott rendszerrel okozza...de lehet hulyeseget mondok
De a nyitott rendszernek lehet olyan hátránya, hogy túlhevül a motor, vagy megégnek a szelepek a túl gyorsan távozó kipufogógáz miatt.
nem a teljesen nyitott rendszerek okozzák a szelepfészek és a gyertya közti apro repedéseket?a hengerfejen?
papirok nélkül váz tank ülés egyébb nyalánksággal mennyi volna?ez volt a kérdés mondjuk futómü nélül és persze csk éredklödöm
az a joo ha nyitott
Akkor most kezdjük előlről légyszives.
szerintem jó
Sebaj. Nem tudom érdemes e faragni, hogy jó legyen, vagy szerezzek be inkább egy gyárit. Szerintem nem is XR-re készült eredetileg, Arrowból csak egy csöveset gyártottak hozzá, úgy tudom. Azt sem hiszem, hogy jót tesz a motornak egy ilyen teljesen nyitott dob, böszme nagy nyílással.
A képen benne van a db killer, az enyémen még az sem szűkít, mert nincs.
olyasmi forma mint az xj 750 de mégsem teljesen
most bezzeg nem találok olyan gépet, pedig egyszer nézegettem milyen tetszetős, csak lyukas az agyam és felejtek
80as évekbeli volt
reggel 9.30-tol este 7-ig
Hétvége meg szabad ennyi
a gs 500?áá az szerintem simán hajaz egy etz stílusba,csak modernebb kivitelbe :D