Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudom ,hogy nem enduro,nem egy henger,még csak nem is mind Honda
De szerintem nagyon megéri ezt a hat percet(nagy képernyőn,hanggal )
Ja és nincs felgyorsítva

Állat
igazából nem mondanám,hogy nem tetszik csak nincs pénzem és 85-ért nem adom az mtx -et ennyi
tudom én mi a dörgés nem tetszik a cagiva márka
akkoriban még jó motor volt ám, ez olyan 82-83 köröli gép
a vezérműlánca olyan mint a biciklilánc, semmi lacafaca, csak egyszerűen
kurvára praktikus gép volt ki lehet a gyertyát venni simán, blokk oldalán látszik menni olaj van benne meg mittudomén......
ja a másik nem jó az volt hogy oldalról szívta a levegőt aztán amikor nagyon megmerítettem akkor leállt mert beszívta a vizet
de utána kicsit megvariáltam és utána már bírta a térdig érő vizeket is
az xt600 olajszűrúét be lehetett tenni kicsi átalakítással(gyári cagiva szűrő lett volna 3000ft)
na igen csak neki kéne rá fizetni de esze ágában sincs én meg 85 ezerért nem adom oda remélem ez is tiszta eladni meg hirtelen nincs kinek tehát kihagyom
nekem mindegy de a 85 egy olyan összeg ami szinte simson ár
aztán ha igaz amit írt akkor felét ráköltötte
gyöngyös meg pesttől nem a világvége
nekem 2 évig volt meg
amit utáltam benne hogy 120 felé már úgy rezonált a kormány hogy a kezem zsibbadt
írtam már egyszer,hogy úszószint nekem is most ilyet csinál az xr,a régi xr em is ezt csinálta,nekem is hidegen indul fasza,melegen nem, csapot elzárom megborítom és kifolyatok kicsit,megrugom egyből indul,próbáld ki ezt te is ,vagy csapot elzárod, jár még pár másodpercet,leállítod,és akkor indul e melegen,ha igen,magas az úszószint és sokat szippant melegen,hidegen meg azért jó mer ugye akkor dúsabb keverék kell
eladó vagy mi?
vagy lehet bérelni ?
meg azért meg kell gondolni hova megyek mert drága a benya tehát villág végére nem tudok le menni egy csere véget mert mi van ha mégse cserél érted
Nekem van egy Husqvarna Stihl-em
ez is olyan dolog lehet mint a stihl olaj
"Én csak 15w50 Repsol ásványi full szintetiket öntök bele, meghálàlja."

Egy mondaton belül az ásványi és a szintetik.............hááát,nem tom ,
hozd el, ennyiért ez ajándék, megvettem volna egyből a gyereknek de valahogy lecsengett nála a motorozhatnék
ha meg valami futóműbaja van könnyen orvosolhatjuk, van minden hozzá nekem gombokért, még egy tank is akad hozzá
sajna pénzem még mindig nincs csere meg nehéz ügy
ja néztem meg beszéltem is vele de nincs pénze ráfizetni
1037 oldal
[25909] ma 00:08
képeket is toltam mellé az enyémről
szerintem néztem vagy nem tudom de linkeld újra azt meg duáljuk
meg sem nézted azt a 350-es cagivát amit linkeltem?
Szerintem ha lecseréled max egy domi vagy xr egy Hondát lecserélni egy rosszabbra nem kéne
szerintem 1 márka hosszú távra ha bevált, meg a levegősökbe ásványi 20w50.
mer akarod DR vagy TT-re cserelni?...inkabb akkor mar egy XR megis Honda
fullos felesleges eleg neki a rendes is....en motult hasznalok csak 10w40 vagy 20w50
sokat kap szerintem...allits a karbin vagy uszoszinten ahogy kollega irta
Én csak 15w50 Repsol ásványi full szintetiket öntök bele, meghálàlja.
Hat annyira nem akarok tõle megvalni,esetleg egy DR vagy egy TT érdekelne. De azért szeretnem megcsinalni. Valami tipp?
én csak valvot használok mindenbe csónak,mtx meg a golfba