legutóbb 680ért vettem a hf112-est egyik boltos ismerőstől(múlt évben a kutyától hoztam akkor még csak 650 volt)
olaj meg valami elf, hordós aztán szét lett mérve
de literesben is olyan 1300 felé van
egyszer linkeltem miféle
latod mondtam hogy szedd szet a karbit....nem minden mast csinalni ...en ugy vagyok vele ha ilyen gond van gyertya csere ha nem joo akkor karbi pucolas es ha akkor se akkor mar gondolkodni kell
vittem egy kis kört a gyerek osztálytársát, azt mondta hogy ha 4.be is felváltottam volna vélhetőleg befosik
itt az utca végén a felázott homokosba húztam neki egy kövéret 1-2-3-ba
matematika:
1000km az kb 50 liter benzin(ettől csak több lehet) ami a legolcsóbbnál olcsóbb benzinél is 20ezer
3000km az legyen akkor 60ezer
olajszűrő 700ft, olaj 2000(én épp most vettem 1000ért ) tehát kb 5ezer a csere
szóval 60 ezer benzin mellett mipicsának akarnál 5ezret spórolni az olajon?
volt hogy 700km után cseréltem mert túra jött
természetesen nem 3-4000 km-ről beszélek hanem mittomén 500km-ről,mert nekem az már nagy segítség,ugyanis mindennap használok mocit de nem nagy távolságra,évi 3000 km akkor sokat mondok és akkor már nem 3-szor kéne költni rá hanem csak kétszer.Érted?
Amugy nem tudm biztos az sm jobban igénybe veszi a gépet mintha erdőben nyüstölné az ember?
megvan a probléma csak azt nem tudom mivel sufnizták meg ,hogy idáig jó volt
Hiányzik a főfúvóka.Nem tudom ,hogy volt jó idáig?
Ha valakinek van DR600 főfúvókája az szóljon legyen szíves.
vagy méretet tud akkor is vagy ötlete van.
Köszi!
csak azert is gondoltam mert arany szinu es ha jool tudom akkor volt olyan XL aminek aranyozott volt ja es ugye kerekek is XL ....de csapatni megfelel ez is
a hátsó lengő villa xr é szerintem csak régi típus az xl-nek a kutyacsont résznél jóval parányibb a befogó rész... bár én csak az r villárol tudok nyilatkozni rm stb... lehet hogy hasonló
Csövi csak egy olyan kérdésem lenne,hogy az xr650r-t azt muszály 1000 km-enenként szervizelni vagy csak ha terepen van használva akkor kell.Sm szettel utcán nem lehetne egy icipicit kitolni a szervizintervallumot vagy ha más olajjal lenne használva?
Előre is köszönöm a válaszokat!
hát ezek a srácok mentek hegyen völgyön át mindenhol csak nekem nagyon fura hogy nem hallasz motorhangot csak a csattogást ahogy az alkatrészek ütik egymást..illetve egy MX verseny is elég furcsa volt ugy hogy semminek nem volt hangja csak a hangosbemondónak..
De azért ugy elöttem van 2 erdész arca ezzel apárbeszédel:
"- Te Józsi itt nem motorozik ma senki.." és ebben a pillanatban 6motoros huz el csendben 90el elöttük
"-baszki mi a fasz volt ez?"
olaj meg valami elf, hordós aztán szét lett mérve
de literesben is olyan 1300 felé van
egyszer linkeltem miféle
amugy meg milyen olajat vettél 1000 ft-ért?
Tud nekem segíteni valaki Honda XR első teló javításában?
itt az utca végén a felázott homokosba húztam neki egy kövéret 1-2-3-ba
1000km az kb 50 liter benzin(ettől csak több lehet) ami a legolcsóbbnál olcsóbb benzinél is 20ezer
3000km az legyen akkor 60ezer
olajszűrő 700ft, olaj 2000(én épp most vettem 1000ért ) tehát kb 5ezer a csere
szóval 60 ezer benzin mellett mipicsának akarnál 5ezret spórolni az olajon?
volt hogy 700km után cseréltem mert túra jött
Amugy nem tudm biztos az sm jobban igénybe veszi a gépet mintha erdőben nyüstölné az ember?
Hiányzik a főfúvóka.Nem tudom ,hogy volt jó idáig?
Ha valakinek van DR600 főfúvókája az szóljon legyen szíves.
vagy méretet tud akkor is vagy ötlete van.
Köszi!
Az 1000km-es oil csé,vagy a motorfelújítás?
Amúgy az SM jobban eszi a gépet!
Előre is köszönöm a válaszokat!
De azért ugy elöttem van 2 erdész arca ezzel apárbeszédel:
"- Te Józsi itt nem motorozik ma senki.." és ebben a pillanatban 6motoros huz el csendben 90el elöttük
"-baszki mi a fasz volt ez?"
Jóccakát