Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Engem érdekelne a motor...de egyelőre csak cserével.

Az XR650L-ért adnám cserébe a 900 Diversiont... ugyan nem terepmotor, de műszakis és igen gazdagon felszerelt.
aha,hát jah gondolom nem az volt ott a baj,hogy egy domi karbi van xr en,valami más miatt de nem volt alapjárat hidegen.
hát szerintem marad a gyári karbi,nemhiszem hogy nagy különbség lenne a kettő között,egyenlőre legyen motorikusan rendben,aztán jöhetnek az apróságok,világítás, meg 1 kis design :D megint elfelejtettem lefotózni otthon,bár még széjjel van szedve,hétvégére elvileg összeáll,majd dobok fel róla pár képet :)
üdv! nem, nem békési vagyok,békés megyei.. kétegyházi.dominator blokk van a motorban. nehezebb mint az XR600,kb 15kilóval,vas tank van rajta és a motor bal oldalán egy dobozba zsúfoltak bele minden elektromosságot..akksit,gyujtásegységet,mágneskapcsolót..stb..ezé
rt a nagy dudor a baloldalán.(nem túl szép) ja..MuZ köszönöm a dícséretet nem vagyok egy nagy fórumozó..de most kivételt tettem..
dominator
Konkrétan békési vagy Békés megyéből máshonnan való a srác?

Ezt már kérdezni akartam a nagyérdeműtől, hogy az XR650L-be minek a blokkja van?
Upsz ,

XR 650L
Ettől a sráctól vettem az XR-em s neki adtam el az XLV 750R-et
Megbízható,rendes gyerek és nagyon ért a motorokhoz(szerelő)
Gondoltam ha valakit érdekel így talán vonzóbb
nekem is domi karbi van viszont XR-es karbival nem probaltam ezert nemtudom mi a kulonbseg de nekem nincs gondom az alapjarattal lapot jool veszi foleg XL utan sot szivato nelkul inditom....fuvokakat szereztem bele masteronnak koszonhetoen ....ja es fektetes utan jool indul es pl 2 het allas utan is 3.-ra mindig indult
elég lesz a környéken bohóckodni
előszöris legyen kész
Nem az első eset,hogy nem értelek ,
Te is jársz egy pár szobába
Nincs az az isten ,hogy ott éljek
De azért kösz
meg hiszem azt
szép lenne szarvas pest földúton:D
rendszám az nem kell föld úton
de nincs rendszám :D amúgy most itt vagyok én is pesten :D itt tanulok,de nem motorral szoktam feljönni,vonattal mert az ingyen van :D
Jó nagy kört tegyél azt elmegyünk egy karikára
aha,hát ebbe valami lehet,mert a másik tényleg jól vette a lapot,ez 1 picit lassabbnak tűnik. szét volt szedve most az is ,kitakarítottam,nem akart letörni a pillangó szelep szerencsére:D
alakul amúgy a gép,már rakosgatom összefele,szelepdekni tömítés kell az jövőhéten érkezik,meg olajszűrő,légsző,fékkar,és lehet is összerakni,hosszú hétvégén remélem már lesz pár tesztkör :)
na hát annyit én sajnálnék rá:)
Látod ha Pesten építettél volna kecot oda adtam volna a vasat egy kanyara
Akkor én most mit mondjak?
Az idén kétszer mentem kőcsön géppel
Amúgy elég jól vettem,a bátyám hozta az usa-ból.
Nagyjából 55-ben volt két 16Gb-s kártyával,pótaksival
Én is úgy vettem,hogy rajta volt már,de a srác szerint jobban vette a lapot mint a gyárival és a gyárinak van egy achilles sarka.Állítólag a rezgéstől szokott törni a pillangó szelep.
Térdvédő megoldva vettem egy jó gatyát swift
Nekem is kéne ha találsz könyökvédőt