Hello.
Hat jo kerdes. Mindket megoldas rizikos mert vagy jo lesz vagy nem. Nehez ebben tanacsot adni. Plane ha nem is latom. Meg a kupplung mukodese nemcsak a lamellaktol fugg hanem a ruggok es a kinyomoszerkezet allapotatol is. Tedd be a mar meglevo utangyartottat es meglatod. Ha tonkremegy akkor vegyel barnett vagy a legjobb megoldaskent a gyari lamellakat. Maga a csere nem nagy ido.
Szia! Elvileg van gyári bontott kuplung lamella. Még nem tudom milyen állapotban, de ha normális, akkor inkább azt rakjam bele, mint az utángyártottat?
Érdekel! Ha más opció nem lesz max muanyagossal átalakittatom mert az enyémbe integrált index+led tenger van... Azt nem szívesen dobnám ki...
stratusphere.hungary@gmail.com
Vedd meg az enyém. ;)
Ez plug & play, minden kultùrált rajta, tudom mit jelent a kultùrált, mert nekem is a csinos, de matekos 2 kerek lámpás megoldás volt a motoromban...
Ha valaki tudja hol lehet normális undertailt szerezni ne tartsa magában... Az enyémmel eleget szenvedtem!
Olyan megoldást keresek h az akksi is kulturáltan rögzíthető legyen... Az üléstakaro kulturáltan csukodjon (ne ujjnyi réssel)
És az undertail és a farokidom között se legyen 1,5centi rés!
Helló! Én is cseréltem valamikor régen az enyémben,keveset futott bontott gyárit vettem bele! Nekem valami olyasmi rémlik,hogy a gyári lamellák meg vannak jelölve mert eltérő anyagúak és nem mindegy melyiket hova rakod! Ha megtalálnám a régieket megnézném jól emlékszem-e!
Ja meg a 26-os. Rakd ossze anelkul akkor. A belso nagyobb atmeroju lamella meg elso belulrol. Remeljuk jo lesz. Ha a fem lamella is uj akkor termeszetesen nem kell csinalni szemmit vele.
TRW-t kaptam . Ezek után csak abban bízom, hogy a szezont kibírja és utána rendelek gyárit. Amit linkeltél azon ott van a két gyűrű viszont a jobb oldalon a megrendelhetőeknél már nincs a 24-es.
Lehet, hogy a kinyomó szerkezet rossz, mert alig nyomja ki a tengelyt.
F-es VTR-re kellene nekem bukógomba.
Kinek milye van,illetve mit ajánlotok?
http://www.gunson.co.uk/item.a...
Ismeri valaki, használta valaki.?Ne adj Isten van valakinek ilyen?
Kibérelném
Hat jo kerdes. Mindket megoldas rizikos mert vagy jo lesz vagy nem. Nehez ebben tanacsot adni. Plane ha nem is latom. Meg a kupplung mukodese nemcsak a lamellaktol fugg hanem a ruggok es a kinyomoszerkezet allapotatol is. Tedd be a mar meglevo utangyartottat es meglatod. Ha tonkremegy akkor vegyel barnett vagy a legjobb megoldaskent a gyari lamellakat. Maga a csere nem nagy ido.
stratusphere.hungary@gmail.com
Ez plug & play, minden kultùrált rajta, tudom mit jelent a kultùrált, mert nekem is a csinos, de matekos 2 kerek lámpás megoldás volt a motoromban...
Olyan megoldást keresek h az akksi is kulturáltan rögzíthető legyen... Az üléstakaro kulturáltan csukodjon (ne ujjnyi réssel)
És az undertail és a farokidom között se legyen 1,5centi rés!
Keresnék VTR 1000 F jobbos telócsizmát.
Akit tud segíteni az kérem szóljon!
Köszi!
EBC van benne jelenleg... A 20w50 olajjal... Nekem működik... Nem csúszik... Egyelőre!