Hát ez az, hogy a V2est főleg az SP t nem lehet hasonlitani a sornégyekkel, 2000es fordulat alatt eléggé buta az egész motor reakcioja a gázadásra, sőt igazábol alapjáraton gurulni is elég gáz vele mert becsattog , egy sornégyes sokkal kiegyensulyozottabb, az sp az meg annyira ki van hegyezve, hogy pl egy sima VTR-Fnél is nehezebben kezelhető az alapjárat közelében
a gixxer 600 srad-al annak idején énis meg tudtam csinálni a rutint, nagyon sokat kellett gyakorolni,az igaz! alapjáraton kellett a 8-ast és ennyi a trükk, nem szabadott se gázt adni se fékezni se kuplungolni, csak kanyarodni!
a millével viszont nem tudnám megcsinálni, mert nem annyira egyenletes a járása mint a sor4-nek!
GSXR600k4 elfért a rutinpályán vonaltól vonalig éppen. Koppig befordított kormány, elsőfék hátsófék, kuplung és gáz játék. Amikor beakartam már esni a oldalra akkor bőgáz. Gyakorolni kellett bőven. Elsőre megcsináltam, aztán vagy 3x elrontottam. Jól begyekoroltam és ment.
Ettől még lehetséges hogy SP-vel pont nemlehet már megcsinálni.
áhh mondom fizikailag lehetetlen, haverom az uj Tuonoval nem tudott a végén beforulni és nem azért mert béna, krosszmotorozik hosszu ideje, egyszerűen nem forul el akkora szögben a kormány..... na jo lehet meg tudja valami streefighteres csinálni de azért nem egyszerű... , egyébként én is egy choperszerű valamivel megyek... hát elég gáz hiába az alacsony üléshelyzet meg a nyugodt viselkedés a hosszabb első villa nem válik a bolyák között előnyére.....
egyébként tegnap legurulunk pécsre szekszárd felöl aztán komlo és ugy.... hm jo nagyon az az ut, kicsit keskeny de nagyon franko kanyarok vannak és végülis az utminőség se rossz de visszafele a 6oson jöttünk az elég xar, akkora lyukak vannak benne pécs után hogy gyözni kell kapkodni a kormányt....
valami kis faházban pécs felett pihentünk meg, van előtt egy nagy parkolo meg a kapszkodosáv miatt felfele 2 sáv van.... na a helyi mocisok ott láthatóan elég sűrűn veretnek mert igencsak kerekezgettek meg döntögettek...... azt mondták orfü felé is elég jo kanyargos ut van onnan, csak a minősége kicsit xarabb , na majd kiprobáljuk...... csak kéne már a jogsi mert igy nélküle nem szivesen megyek...
Futura ebben nem értünk egyet mert álltalában chopperral könnyeb ezeket megoldani barátom akinek zx12 ese van inkább az apja 750 es intruderjével ment mert kormánnyal forgolódni azzal könnyebb
Szerintem se lehet SP-vel a rutint abszolválni...
Anno én CBR 600-al se nagyon tudtam megcsinálni...
Biztos én voltam a béna mert a haver aki megvette ő megcsinálta (igaz vért izzadva)
Ne mondjátok már hogy nem tudtok végigmenni az sp-vel a rutinpályán, ha én 600-as Honda Shadowal megcsináltam nektek is menni fog! Szerintem az sp-vel még könnyebb is megcsinálni bár az 1-esben totyogást biztos nem szereti.
rutin esélytelen, haverom egy uj tuonoval jött és ő se tudott a végén bekanyardoni. .. szoval a rutin fizikai képtelenség majd a városira megyek vele én is csak a rutint az oktato 400as Kawájával csinálom
Szép vállalkozás én is erre készülök sp-vel rutin meg városi kicsit tartok is tőle
majd ird meg hogy a rutin hogy ment vele azt mondják nem adnak nagy helyet a forgolódásra!Mindenkinek meleg aszfaltot de legalább levegőt kívánok!
na a városi vezetésre + viszgára az spvel megyek érdekes lesz sztem elég sokat kell majd kuplungolnom mert 1 esbe 35-40 alatt már nem érzi jol magát....
aha, ok nem figyeltem, hogy te az elején már irtál rola.... egyébként amit irsz azok a változtatások 2002 ben az európai piacon az Sp1 és az Sp2 közötti változtatások gondolom
5 perc alatt felszererlheted!!!!!!!
Ár megegyezés szerint!
Tel:06-70-367-1499
Tud vki bal oldali utas lábratót "óccsón ?
a millével viszont nem tudnám megcsinálni, mert nem annyira egyenletes a járása mint a sor4-nek!
Ettől még lehetséges hogy SP-vel pont nemlehet már megcsinálni.
Te hova valósi vagy?
egyébként tegnap legurulunk pécsre szekszárd felöl aztán komlo és ugy.... hm jo nagyon az az ut, kicsit keskeny de nagyon franko kanyarok vannak és végülis az utminőség se rossz de visszafele a 6oson jöttünk az elég xar, akkora lyukak vannak benne pécs után hogy gyözni kell kapkodni a kormányt....
valami kis faházban pécs felett pihentünk meg, van előtt egy nagy parkolo meg a kapszkodosáv miatt felfele 2 sáv van.... na a helyi mocisok ott láthatóan elég sűrűn veretnek mert igencsak kerekezgettek meg döntögettek...... azt mondták orfü felé is elég jo kanyargos ut van onnan, csak a minősége kicsit xarabb , na majd kiprobáljuk...... csak kéne már a jogsi mert igy nélküle nem szivesen megyek...
Anno én CBR 600-al se nagyon tudtam megcsinálni...
Biztos én voltam a béna mert a haver aki megvette ő megcsinálta (igaz vért izzadva)
majd ird meg hogy a rutin hogy ment vele azt mondják nem adnak nagy helyet a forgolódásra!Mindenkinek meleg aszfaltot de legalább levegőt kívánok!
Miert adtam el ? nem tudom -altalaban egy ev utan eladom a vasat.
Nem voltál vele megelégedve
Volt vele gondod