Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én tavaly vettem 4-est párban 79e-ért.
Az eleje majd köv fizunál......qva drágák ezek a gumik
Jól néz ki!
Hagy dicsekedjek a zsír új papucsommal. Van már vkinek tapasztalata a Michelin Pilot Road 2-vel?
A VFR egy sportmotornak álcázott túramotor. Ne is várjunk tőle olyan dolgokat amit a rakétáktól elvárnánk. Viszont kényelmes, jól pakolható, nagy hatótávú megbízható paripa...és ha kell megy 250-el
Szia,
Igazad van maximálisan. Csak sportmotor után kicsit furcsa volt nekem.
Lassan túrázól.
108 Ló kevés túrázni? Dinóval 118-120.....ez mire nem lenne elég? Túrázni 100-as tempóban szoktunk arra meg bőven elég....minden másra ott a sportmotorok...de azzal meg túrázni menni hülyeség
Egyik nap épp egy cbr 600-al kergettük egymást, minden helyzetben elment. Viszont túrázni sokkal jobb, plána két személlyel egy vfr nyergében.
Borzasztóan nehéz ez a motor ehhez a lóerőhöz. Meg a V-tec megoldás sem egy nagy durranás.
Látom, te hamar ráuntál a VFR-re. Képeid alapján sportmotor párti vagy, súlyával volt a gond? Netán súly / lóerő arány?
Hát ha érdekel,telefonon elmondom a személyes véleményemet.
Adatlapomnál megtalálod a tel.számomat.
helo.
most egy 2001es suzi gs500.
már hajtom 3.éve.
meg faternak van egy régi suzi tl1000s.
azt is hajtom néha.
pl.2hete azzal voltam fent kassán túrázni.
már régóta tetszik a vfr, most rászántam magam a cserére.
Szia,
Milyen motorod van most? Szerintem ez egy fontos szempont,egy ilyen motor vásárlása előtt.
oks, dobj rám 1 emilt és megbeszéljük.
Az enyém igaz nem Vtec de megnézheted és hallgathatod, hogy ódákat zengjek róla
nyah,majdnem sikerült megvenni az 1 hete emlitett kis vfr-t.
tegnap reggel hivtam az öreget,h milesz a biznisszel,emrt szeretném megvenni.
erre picit ködölt...mondta.h még szeretne elmenni 1 kicsit túrázin vele,mielőtt eladja....meg hivatkozott a feleségére,h a Zasszony nagyon megszerette ezt a motor, lehet nem is adja el.
kicsit olyan kapuzárási pániknak érzem a dolgot, megijedt,h elkerül a háztol a motor és visszahátrált inkább az eladástol...az én bánatomra.
megigérte,h ha nyár végén ősszel eladja mégis,akkor nekem szol megint először.

addig igyexek minnél többet megtudni a vtec vfr-ről.
illetve most itt szeretném megragadni az alkalmat,h megkérdezzem tőlete.
budapesten lenne olyan vtec vfr tulaj,aki összefutna velem személyesen és átnyálazhatnám a motorját?
előre is 1000köszi
de sok-sok csajt igen :)
Jó kis beszámoló, tetszett. A lényeg, hogy mindenki egészségesen jött meg, minden nagyobb gond nélkül.
Akkor lehet már nem fogsz havat láni fent a Durmitoron.
Jó a beszámoló, köszi az infót ! Nekem valszeg augusztus lesz, annak is a második fele, de még semmi sem biztos, csak a rendőr a biztos
Szia!

A másik oldalon nagyon nem akar elkészülni, de ezen elkészült, itt megnézheted: http://www.hondavfr.hu/index.p...
hm,köszi.
nem is tudtam,h van ilyen itt halmon.
ittvan tölem kb.3 utcányira ez a bolt.