A VFR egy sportmotornak álcázott túramotor. Ne is várjunk tőle olyan dolgokat amit a rakétáktól elvárnánk. Viszont kényelmes, jól pakolható, nagy hatótávú megbízható paripa...és ha kell megy 250-el
108 Ló kevés túrázni? Dinóval 118-120.....ez mire nem lenne elég? Túrázni 100-as tempóban szoktunk arra meg bőven elég....minden másra ott a sportmotorok...de azzal meg túrázni menni hülyeség
helo.
most egy 2001es suzi gs500.
már hajtom 3.éve.
meg faternak van egy régi suzi tl1000s.
azt is hajtom néha.
pl.2hete azzal voltam fent kassán túrázni.
már régóta tetszik a vfr, most rászántam magam a cserére.
nyah,majdnem sikerült megvenni az 1 hete emlitett kis vfr-t.
tegnap reggel hivtam az öreget,h milesz a biznisszel,emrt szeretném megvenni.
erre picit ködölt...mondta.h még szeretne elmenni 1 kicsit túrázin vele,mielőtt eladja....meg hivatkozott a feleségére,h a Zasszony nagyon megszerette ezt a motor, lehet nem is adja el.
kicsit olyan kapuzárási pániknak érzem a dolgot, megijedt,h elkerül a háztol a motor és visszahátrált inkább az eladástol...az én bánatomra.
megigérte,h ha nyár végén ősszel eladja mégis,akkor nekem szol megint először.
addig igyexek minnél többet megtudni a vtec vfr-ről.
illetve most itt szeretném megragadni az alkalmat,h megkérdezzem tőlete.
budapesten lenne olyan vtec vfr tulaj,aki összefutna velem személyesen és átnyálazhatnám a motorját?
előre is 1000köszi
Igazad van maximálisan. Csak sportmotor után kicsit furcsa volt nekem.
Adatlapomnál megtalálod a tel.számomat.
most egy 2001es suzi gs500.
már hajtom 3.éve.
meg faternak van egy régi suzi tl1000s.
azt is hajtom néha.
pl.2hete azzal voltam fent kassán túrázni.
már régóta tetszik a vfr, most rászántam magam a cserére.
Milyen motorod van most? Szerintem ez egy fontos szempont,egy ilyen motor vásárlása előtt.
tegnap reggel hivtam az öreget,h milesz a biznisszel,emrt szeretném megvenni.
erre picit ködölt...mondta.h még szeretne elmenni 1 kicsit túrázin vele,mielőtt eladja....meg hivatkozott a feleségére,h a Zasszony nagyon megszerette ezt a motor, lehet nem is adja el.
kicsit olyan kapuzárási pániknak érzem a dolgot, megijedt,h elkerül a háztol a motor és visszahátrált inkább az eladástol...az én bánatomra.
megigérte,h ha nyár végén ősszel eladja mégis,akkor nekem szol megint először.
addig igyexek minnél többet megtudni a vtec vfr-ről.
illetve most itt szeretném megragadni az alkalmat,h megkérdezzem tőlete.
budapesten lenne olyan vtec vfr tulaj,aki összefutna velem személyesen és átnyálazhatnám a motorját?
előre is 1000köszi
A másik oldalon nagyon nem akar elkészülni, de ezen elkészült, itt megnézheted: http://www.hondavfr.hu/index.p...
nem is tudtam,h van ilyen itt halmon.
ittvan tölem kb.3 utcányira ez a bolt.