Normálisan megcsinálni, kb 8-10 óra. Nyilván ezt nem lehet kiszámlázni, mert egyszerűen ezt nem fizetik ki. Nem tudom mennyi a rezsi óra díjuk? Gondolom te tudod, így eldöntheted, hogy mennyire jól csinálják meg Sima lapkáért, ha tudom cserélni a készletből akkor nem kerül semmibe. Általában megy. a V-tec szelep viszont csak az emelő tőke cseréjével lehetséges. 8000ft/ db
Hivatalos Honda márkaszerviztől kaptam az ajánlatot természetesen azt mondták, ha állítani kell rajta, akkor ez megy felfelé. Szerinted mennyi rá a reális munkadíj?
A V-Tec-et annyiért biztos nem csinálják meg rendesen! annyiért persze nem lehet kiszámlázni amennyit a Honda ad rá, de megcsinálni sem de hallottam már olyant is, hogy nem kellet állítani, ezért nem kerül semmibe
sziasztok enek a mocinak pár aprosága eladó már ammi meg maradt belöle hátsó kerék- futomü egybe van , motorikus alkatrészek de a blokk több helyen berörve , pár elektronika. nagyon törött de segiteni szeretnék a hozzátartozonak kis pézcsinálni belöle
Azért ha valaki tud pontos árat Fi szelephézag állításra, akkor legyen kedves megosztani velünk. Én is szeretném vinni a vasat áprilisban egy nagy átvizsgálással (olaj, olajszűrő, légszűrő cserével) egybekötött állításra. Előre is köszönöm az infót!
sportmotor
Remélem a motorosnak nem lett baja.
Engem az oldaldoboz tartó érdekel!
Az Fi egyszerűbb és olcsóbb.