Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Belerohadt a benzin a karbiba. Tisztítás, szinkron, azt jó
Szerintem valami üzemanyag probléma lessz mert szikra van.
Drukkolok, hogy kis baj legyen!
Fütetlen garázs és pöcc-röff nekem is megvolt viszont csak 3 henger megy cseréltem gyertyát de az sem segített Most kérek egy időpontot a szerelőmnél.
Ebben a cikkben van egy ismerős név......vajon ki lehet?
sportmotor
tavaly nyáron történt a tragédia autós előzött és megtörtént a baj
Ah benéztem, bocsánat, azt hittem hirtelen 800Fi, de sajna nem.
Remélem a motorosnak nem lett baja.
Hozzátartozóknak? Ajaj mi történt a gazdával? Most bukott?Részvétem.
06309941984
mondj egy árat rá vagy küdj egy telo számot és felhivlak
meg van
szia megvanak és a hátsó is egybe van mondj árat mit ér meg
Szia!
Engem az oldaldoboz tartó érdekel!
Köszi a választ! Mivel nem tudom magam megcsinálni, így megbízom a márkaszervizben. :)
Normálisan megcsinálni, kb 8-10 óra. Nyilván ezt nem lehet kiszámlázni, mert egyszerűen ezt nem fizetik ki. Nem tudom mennyi a rezsi óra díjuk? Gondolom te tudod, így eldöntheted, hogy mennyire jól csinálják meg Sima lapkáért, ha tudom cserélni a készletből akkor nem kerül semmibe. Általában megy. a V-tec szelep viszont csak az emelő tőke cseréjével lehetséges. 8000ft/ db
Hivatalos Honda márkaszerviztől kaptam az ajánlatot természetesen azt mondták, ha állítani kell rajta, akkor ez megy felfelé. Szerinted mennyi rá a reális munkadíj?
A V-Tec-et annyiért biztos nem csinálják meg rendesen! annyiért persze nem lehet kiszámlázni amennyit a Honda ad rá, de megcsinálni sem de hallottam már olyant is, hogy nem kellet állítani, ezért nem kerül semmibe
hátsó fék tárcsa eladó-e külön?
25 lesz nekem is.
sziasztok enek a mocinak pár aprosága eladó már ammi meg maradt belöle hátsó kerék- futomü egybe van , motorikus alkatrészek de a blokk több helyen berörve , pár elektronika. nagyon törött de segiteni szeretnék a hozzátartozonak kis pézcsinálni belöle
Azért ha valaki tud pontos árat Fi szelephézag állításra, akkor legyen kedves megosztani velünk. Én is szeretném vinni a vasat áprilisban egy nagy átvizsgálással (olaj, olajszűrő, légszűrő cserével) egybekötött állításra. Előre is köszönöm az infót!
Ezt örömmel hallom
Szelephézag állításnál nem mindegy, hogy Vtec vagy sima Fi!
Az Fi egyszerűbb és olcsóbb.
Honda szervizben 25 ezret mondtak a munkadíjra, plusz még ha kell hozzá anyag, akkor emelkedik. Amint jobb idő lesz viszem én is.
Ha ez kell akkor ez kell. 5 munkaóra lesz majd. Pont itt volt egy cikk a sportmotoron ahol kiemelték ennek a fontosságát.