Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello! meg vannak a féknyergek de foggalmam sincs hogy jó e a te motorodra.
helló! engem érdekelne az első gumi meg plexi!ha megbontod akkor meg a hengerszett.
Hello

Első fékrendszer még megvan? ha igen mennyi lenne ér passzolna e egy 90 elötti nsr 50 re?
Hello! Az egész vezetékelés érdekel? Kb egy 10es!
Szia Zoló!
Érdekelne a motorodról az elektronika. Ha adod külön mennyiért?
Várom a válaszod.
Eladó darabokba is!
Csao ! Érdekel valami a motorról? Eddig nem birtam irni mert nem voltam gép közelbe!
Hali! A blokk ára karbival gyujtással 1ütt a blokkon a henger furva van ujj dugattyú ami bejáratós. Az ára 55000Ft
Hali ! A villa teljesen jó állapotba van a villaszár alja porvestékkel fújva, friss olaj benne. Teljesen felujjitva! Az ára 18000Ft
szia engem érdekelne a komplet blokk karbi gyujtás kipufogo nélkül mi az ára?
Üdv . Engem érdekelne a 2 villa. Állapot + ár. Köszi .
Valakinek valami a motorról ? Irjatok minnél többen!
Idomos, sport(os) motor, azért ilyen
Én ezzel tanultam és nagyon bejött , de 1 dolga van amit nem annyira szeretek benne , hogy nagyon nagy a forduló íve. Tehát parkolni nehéz vele de menet közben nem veszed észre ha rendesen döntöd. Nagyon strapa bíró és király gép!
Sziasztok:)
mondanátok egy két vélemény az Honda ns1-ről?
kinek hogy vált be, mennyire megbízható ,stb:)
előre is köszönöm:)
Sziasztok. Nincs valakinek ötlete, honnan tudnék service manual-t szerezni? ns1 75 höz.
Eladó a képen látható fejidom,faridom és ülés a fejidomot és faridomot heggeszteni kell!
50-80 ccm-hez.Csak vizeshez.
-Olajszivattyú
-80-as hengerek(fúrni kell)
-Hengerfejek
-Hibátlan Komplett kuplungok
-15-ös lánckerék felfogatóval
-4 sebességes váltó(50-esből)
-Főtengely(80-as)Felújításra szorul.
-Jobbos,balos deknik.
-Lendkerék
-Plusz kisebb blokk alkatrészek blokk alkatrészek.

Csere is érdekel: Simson cuccok,inkább tuningok.Karbi,henger,kipufogó..komplett blokk,stb,akármi ami simson.

e-mail: tiszozs@freemail.hu
Vagy 06-30-970-10-60

hajdú Bihar megye / Komádi
Eldöntöttem, hogy rendbe teszem az NS-1 -est. Enduro-ra jó nekem az MZ. A hőfokmérő óra + szenzor nagyon kellene, már csak a hengerfúrás utáni bejáratás miatt is. Mennyiért adnád a kettőt. Egyébként megkérdezhetem, hogy helyileg hol van a motor? Privátban is írhatsz, elérhetőségem az adatlapomon. Az olajtartállyal szemezek még, mert így levehetném oldalról azt a nagy olajtartályt, vennék a motorra egy sportlégszűrőt, ez a lapos olajtartály meg bekerülne a gyári nagy légszűrőház helyére. Csak a betöltő nyílás nem tudom, hova esne.
Hmm,igazad volt,nekem sok....ha mégis bontanád,a kipufra vevő lennék,köszi,
150
Most kérdem harmadszorra,mi a motor ára?
Igen meg! De ha csak a kipufogóra van vevő akkro hagyom inkább egybe.
Moci megvan még?
Én most jegelem ezt a Honda NS-1 projectet, mert jó lenne venni egy 125-ös enduro-t.